måndag 18 juni 2012

Måndag 18e Juni - 2012.

Hej hej!

Nu sitter jag på jobbet! Har faktiskt datorn med mej idag! :) Tänkte vi skulle se på film, för de e ju ändå skitväder! Så glömde jag hdmi anslutningen till min mac! :( Så det blir ingen film. Jag får väl baka lite i stället. Fröknäcken!

Somnade rund 23 igår. Och vaknade femtioelva gånger av att min iPhone tände sej. Instagram skickar push meddelande. Måste ta bort de! Varje gång nån gillar en av mina bilder eller kommenterar en bild så kommer ett meddelande. Min facebook har börjat göra det nu oxå, även fast jag tagit bort de! Störande! Jag skiter väl i när folk checkar in här och där lixom! Speciellt när jag har telefonen vid sängen. I en klockradio-dockning. Lyser upp hela mitt sovrum!

Fick precis veta att jag ska resa bort med jobbet 11-13 Juli. Vi ska ner till Ven, en ö mellan sverige och danmark. Något ställe man aldrig skulle åka till annars. Så det blir lite coolt!

Projekt hallen står just nu stilla. Taket e målat, väggarna är klara och golvet e ju klart. Det enda som är kvar nu är lister. Golvlister och dörrlister. Väntar på att F ska köpa en maskin så det går att kapa listerna lättare. Sen har jag faktiskt beställt taklampor. Antar att de kommer i veckan. Spots! Och en vägghylla för brev. Som man kan ha räkningar i. Jag ska oxå köpa ny skohylla, som det e en liten bänk på, ett skoskåp och en stor spegel. Sen är min hall klar!


En för mej och en för F. (Sen när vi bor tillsammans.)

Va händer i dag då? Inte mycket. Blir nog lugnt i dag. En fotbollsmatch i kväll. Och jag övernattar väl här i natt. Nej nu får jag göra lite nytta! Hej så länge!
.

Inga kommentarer: