söndag 3 juni 2012

Söndag 3 Juni - 2012.

God morgon!

Nu är vi hemma igen! Slog upp ögonen i min egna säng vid 9. Har varit ute med hunden och varit till hemköp och fixat lite kryddor. Medans jag sitter här och bloggar så står en gryta kalops på spisen och puttrar. F ligger fortfarande och sover. Och jag har fått stränga order om att INTE väcka honom. Så jag pluggade in öronproppar på honom i går innan vi la oss. ;)

Hur resan var kommer ett eget inlägg senare.

Idag hade jag tänkt ta med mej F in till stan. Lite saker som måste fixas. Men frågan e om jag kommer få åka in själv? Risken e väl att han sover bort hela dagen idag. Jag hade hoppats på att det skulle vara minst 20 grader varmt och vindstilla idag. Vi har sol, men det blåser en del. Sitter och äter kesella med hallon, kokt ägg och en kopp te. Det har fuskats en del i helgen. Både bröd, pizza, cider, chips och choklad har slungit ner. Så nu är det åter till LCHF:en som gäller. Vi slängde ihop en lchf pizza i går när vi kom hem. F sa efter att jag ätit upp och slängt på en film: Jag ger dej 10 minuter, max en kvart. 5 minuter senare sov jag. ;) Men smart som jag va innan jag åkte så bokade jag tvätt tid, så det va en timmas sömn, sen fick man palla sej upp i från soffan och ner till tvättstugan för att hänga upp tvätten. Så nu är allt rent och invikt i klädkammaren! :)

Måste städa här oxå! Mitt hem e smutsigt! Och man ser all smuts när solen skiner in!

Nej nu ska jag lämna datorn och fixa med maten. Jag har en fläskpannkaka i ugnen oxå! :D Som vi ska ha till frukost på jobbet! Min pojkvän måste va jävligt lyckligt lottad! <3

Öronproppar i tvättmaskinen! 

.

Inga kommentarer: