tisdag 5 juni 2012

Tisdag 5e Juni - 2012.

Hej hopp!

Ja, jag jobbar och har inte direkt något att blogga om.

Avslutade gårdagens pass med att dra med Texas ut på en PW. 40 minuter i rask takt med W&W i öronen. Skoen här är så mysig. Man går på en skogsväg som är 1 1/5 m bred. Ser havet mellan träden ibland.

I morse kom jag däremot inte upp för PW! Dåligt! Jag vaknade 06.45 av mej själv. Klarvaken! Varför jag inte klev upp då, har jag faktiskt inget svar på. Jag lyckades somna om. Sen när klockan ringde va jag halvdöd. Jag får se till att gå ut sen när de kollar på tv här.

Håller på att baka Fröknäcken här igen! De e uppskattade! Tar så lång tid bara! Men ugnen sköter det mesta. Så har jag fixat middag! Idag blir det lchf mat! Laxgratäng med pepparrot och räkor! Det äter potatis till, jag ska äta broccoli. Så mina matlådor jag hade med mej åkte in i frysen. Har jag nästa gång jag jobbar.

F ringde nu. Han va på mmsports och fixade kaseinpulver till mej. Jag kör igång på lördag. För att det ska bli 2 veckor innan midsommar. Har räknat ut att jag kommer få i mej ungefär 500-600 kcal och 10-15 kolhydrater om dagen. Pallar jag inte, och dör av hunger så kommer jag lägga till ett ägg eller två till frukosten och innan träningen. Blev smak päron split o h choklad! Mums!

Nej nu får jag jobba lite! Magen kurrar så det är nog dax för käk snart!

Hörs i morgon!
.

Inga kommentarer: