lördag 30 juni 2012

Lördag 30e Juni - 2012.

Hej!

Idag får jag hämta lillen! wiie! Så nu blir det massa gos i kväll! :) Jag har fixat film och ska göra mej en kladdkaka med vispgrädde att mumsa på! Fick tag på en bur på blocket till Texas som vi ska hämta sen innan vi hämtar Texas. Jag va ner till djuraffären här nere och skulle köpa lite saker till Texas, men affären va stängd. Så jag får väl plocka ihop hans filtar och madrasser här hemma istället. Och göra mysigt där inne. Ursch! Jag har sån ångest att han lider! Se honom må dåligt. :( Min älskling!

Jag skulle ju ha åkt bort med jobbet om 2 veckor, i 3 dagar. Nu fick jag byta dem passen med en kollega som tur va! Skönt att man jobbar ihop med underbara tjejer! Så jag får va hemma med Lillen! :)


Det blev mysfrukost idag! Jag promenerade bort till torget och köpte goa pålägg! Brödet (mandelbröd) har jag bakat. (receptet hittar ni HÄR på min lchfblogg.) En kopp kaffe till och ägg! Mums!

Nej nu ska jag slänga på mej kläderna, hälla i mej en jacked och dra till gymmet. Får passa på innan jag  blir låst här. Ett gött benpass blir det idag! Yes!

Hörs senare när Lillen e hemma! <3
.

Inga kommentarer: