lördag 9 juni 2012

Va tiden gick!

Idag har det gått undan! När vi varit och köpt material till hallen så åkte vi hem och började riva tapet! Det tråkigaste jobbet! Och som tog längst tid! Vi va klara med det lagomt till att vi skulle dra på bion. Mötte Fredriks mamma och syster på bergakungen vid 17.30. Snövit va underbar! Jätte bra!

Efter bion åkte vi hem. F har satt tapet i hallen nu och är precis klar! :-) i morgon ska tapeten målas! Och taket ska målas. Dörrarna ska oxå få lite färg, men det gör jag nog till veckan när jag är ledig. Undertiden han har satt tapeten så har jag tvättat och lagar mat. Eftersom jag kör proteinpulver nu endast i 2 veckor så tänkte jag att fre va lika bra att göra storkok till F. Jag gjorde en lax och spenatgratäng och en köttfärsgratäng med rättika. Så nu har han nog så han klara sej nästa vecka iaf! :-) blir lättare för mej att föelja dieten om jag slipper stå vid spisen eller Rut kylskåpet.

Det har gått bra idag! Fått i mej:

Frukost: 1 dl proteinpulver (choklad/mint) med vatten till en pudding.
Lunch: 1 dl proteinpudding (päronsplit) blandat med 1 dl mjölk.
Middag: en proteinbar, för att ha nått att tugga på, på bion.

Och nu tänkte jag ta sista puddingen. Egentligen är jag inte speciellt hungrig. Men jag måste ju upp lite i kalorier. Allt sammanlagt blir 580 kcal.

Nu ska vi mysa med film innan sängen! Natti natti!
.

1 kommentar:

erika sa...

Jag tycker verkligen du är så inspirerande , skulle inte du kunna berätta vad du vill få ut av dina 14 dagar med proteinpulver? Och vart du fått idén ifrån och lite så? Vore jätte intressant du jag också är sugen på att pröva !