söndag 17 juni 2012

Söndag 17e Juni - 2012.

Hejsan!

Ligger nerbäddad i sängen. Värsta söndags ångesten! Vill inte jobba 2 dagar från morgon till kväll!

Helgen va för kort! Jag e ju ledig fre-sön varannan vecka, och varannan så jobbar jag fredag till 18. Festar man sen på lördag (som vi gjorde igår, och började redan 16?!) så förvinner ju hela helgen! Idag sov jag till 12.30. Man gör ju inget vettigt när man e bakis.

Igår då? Vi vaknade vid 10 tiden. Hämtade datorn och låg i sängen med kaffe/te och kollade på de okända. Sen slängde jag på mej kläder och drog ut på PW med vovven. När jag kom hem så käkade vid frukost, ja eller snarare lunch. Klockan va runt 13. Vi drog igång med musik och gjorde oss i ordning. Drog hem till Erika och förfestade lite. Jag fick panik över mitt skoval och insåg att jag kommer svettas ihjäl! Så jag gick och impulsköpte ett par skor på scorett. ;-) sen promenerade jag hem tillbaka till Erika. (hon bor precis bredvid Frölunda torg, för er som inte vet så är Frölunda torg typ ett av Europas största köpcentrum.) Vid 18 drog vi på grillfesten. Påvägen dit snubblar jag med mina nya skor och slår i marken med både händer och ansikte! Så nu har jag skrapsår i både händer och ena sidan av ansiktet och hakan! Otroligt snyggt! Haha! Klant! Väl framme på grillfesten så blev det lite för mycket alkohol. Jag hade ätit lite för lite och jag e väldigt lättpåverkad just nu. Kan inte riktigt med detta med spriten. Så jag gick hem till F (han bor på gården bredvid.) och vilade en stund. Ursch! Men en stund senare va jag på fötterna igen! En kompis kom och hämtade oss så drog vi in till stan och port du soleil! Killarna tyckte att de va tråkigt så de lämnade mej och Erika där. Vi ville inte hem utan vi ville dansa! Dj:en som spelade när vi kom, sög! Jävligt kass musik! Och alldeles för långsamt! Men när hon väl klev av så körde en kille igång, mycket bättre! Träffade gamla vänner där inne, och ett gammalt ragg! Haha! Från förra sommaren!
Vid 2 tiden packade jag och Erika oss till bussen, och sen hem. Våra söta pojkvänner stod och väntade på oss på hållplatsen. Jag hade så ont i mina fötter, så jag hade plockat av mej skorna. Jag fick rida på F's rygg hem! Han ordnade käk till mej, sen somnade vi.

Idag har vi varit hemma hos Erika. Ätit kebabsallad och kollat på film. Jag deckade på F's arm och sov igenom hela filmen. Vi drog sen hem till F och packade ner alla grejer. Sen åkte vi hem till mej. Kollade på en film. Skräckis! Han sover, och jag kan inte somna. Men jag måste. Jobba i morgon ju! :-( hela veckan e fullproppad!

Måndag: Jobb 7-22
Tisdag: Jobb 7-22
Onsdag: tvätta, Fika med Frankie, vaxning 12.00, fixa inför midsommar, Städa hemmet!
Torsdag: Jobb 7-22
Fredag: Jobb 7-12, ut till styrsö och fira midsommar med ett gäng vänner. (Sova över)
Lördag: skiner solen så stannar vi kvar på ön, annars åker vi hem.
Söndag: ? Äntligen ett frågetecken! Me like! Kanske helgen känns lite längre.

Nej nu ska jag försöka sova. Vi hörs i morgon! Hej hej!


.

Inga kommentarer: