söndag 10 juni 2012

Sova?

Go kväll!

Redan hoppat ner i sängen! :-) pojkvännen sover redan. Han har målat klart min hall idag! Så nu ska det bara dit lister så är hallen klar! Snällast e han! Jag själv har grejat lite hemma. Handlat lite saker och plockat ihop.

Gjorde lite te, tände ljus och slog på en film vid 18 tiden. La oss i en sked och slocknade båda 2! Typiskt! Så nu kan jag inte somna! Har sån huvudvärk oxå! :-( vet inte om det beror på kosten eller om det är målarfärgs lukten jag gått i hela dagen?

600 kcal har jag fått i mej idag. Har ätit lite annat än bara kasein idag. 2 proteinbars och lite gurka. Jag vet faktiskt inte om jag kommer palla detta i 2 veckor? Jag har precis gått över dag 2 nu och har alltså 11 dagar kvar. Jag är redan trött på caseinet. Jag får försöka hålla ut en stund till! Men jag e så sjukt sugen på lchf maten igen! Riktig mat! Varm mat!

Just nu ligger jag oxå med kurrande mage. Svårt att somna då. Varför plåga sej, undrar ni? Det undrar jag oxå. Men som sagt. Jag ger det några dagar till! Och får väl lägga in ett ägg eller två till måltiderna.

Hörs i morgon! Nu ska jag försöka sova. I morgon ska jag på möte vid 10. Sen direkt till jobbet för att jobba fram till 22. MEN jag övernattar faktiskt inte i morgon. Då jag e ledig tisdag! Jobbar torsdag-fredag (18.00) istället!

Natti!
.

Inga kommentarer: