tisdag 11 mars 2014

Äntligen hittat en matta!

Go kväll! 

Idag har det varit full rulle! Som varannandagarna brukar vara här! Jag tog mig en powernap mellan 13-14.30 annars har jag grejat och fixat. När Fredrik kom hem så åkte vi iväg och skulle köpa plåtfärg. Mitt balkongstaket är blått! Så fult! Så jag vill måla det vitt på insidan. Tänkte det va en bra syssla för en gravidkvinna i vecka 41! Haha! Vi köpte en burk och sen kom jag på att de faktiskt har mattor på Bauhaus! Och ja! Vi hittade en! Perfekt! Men såklart va den största storleken som vi ville ha, slut. Men hon beställde den till oss. Så om 2 veckor kommer den. Tänkte på det när vi betalade färgen. Vi får en matta om 2 veckor, det är inte så länge kvar. Men vi får dessutom en bebis senast om 2 veckor. Och det känns skitlångt bort! En matta och en bebis rikare! Hehe 

När vi kom hem satte vi upp badrumsskåpet och spegeln i badrummet. Jag lagade middag. Idag blev det panerad torsk med kokt potatis och remouladsås! + rivna morötter som jag vill ha till allt nu! :-) 

Sen dammade jag hemmet och torkade av alla hyllor i badrummet och organiserade i nya skåpet. Blev jättebra! Fixade mina naglar och tog ett bad. Sen har vi kollat på ett avsnitt av American horror story och nu ska jag försöka nanna. Puuh! Massor har blivit gjort idag! Härligt!

I morgon ska jag försöka måla på balkongen då. Det är ganska liten yta så det ska jag nog kunna fixa. Sen ska jag njuta av solen! Och laga lite mat. Nu är hemmet städat. Så jag behöver inte städa iaf! ;-) 

Näh sova va det. Natti natti! 

Inga kommentarer: