måndag 17 mars 2014

Ny vecka, nytt liv!

Hej! 

Idag vaknade jag 7! Ja jag somnade vid 5. Så det blev inte så många timmars sömn i natt heller. :-P Lowe sov. Men inte mamman! Orolig och nervös och kunde inte slappna av alls. Amma, titta, amma, titta. Amningen hade inte kommit igång helt men på gång. Vi ammar var 3-4 timma. Men jag passar på att göra det när han är vaken så ibland blir det oftare. I natt va inget bra. Amma vänster, amma höger. Orolig mamma, orolig bebis. Till slut fick vi till det vid 5 och bebis sög nöjt. Mamman somnade undertiden. ;-) 

Idag har jag varit deppig. Man känner sig värdelös när mjölken inte sprutar som man hört att den kan göra för andra. Man är rädd att bebis ska få förlite mat. Så jag gick och köpte en pump idag för att se om det ens kommer mjölk. Och ja, de gjorde det. ;-) Idag har det ävenfallit på plats att han är vår. Så tårarna har trillat några gånger. 



Matkoma deluxe! :-P

Vi har även städat lite hemma. Jag har rensat ibland mina kläder och flyttat Lowes säng intill min sida. Så i natt får han sova i babynestet i sin säng. Så flyttar jag bara över honom till mig när vi ska amma. Idag har jag försökt amma typ hela dagen. Varannan timma! Han är dock svårtväckt! Men av med kläderna och ligga på skötbordet då vaknar han. Så kan vi amma sen. Nu har tuttarna kommit igång och är hårdare och ömma! Äntligen! Hehe 


Dagens outfit kommer från Ica maxi we love eco! 

Vi va även ute med barnvagnen idag! Vi har suttit inne sen vi kom hem igår förmiddags. Så vi va trötta på att sitta här. Det gick bra! Lowe somnade med en gång vi kom ut och sov hela vägen. 



Vi har haft Fredriks bästa vän här i kväll. Han ville träffa Lowe. :-) 

Nu har jag duschat och sitter med Lowe i famnen. Han ligger i sin filt och sover. Myskillen! Han är snäll och gnäller bara precis innan han ska prutta. ;-) nyfödda sover mest hela tiden. Så han gör inte mycket väsen av sig. Småljud när han sover. Jättegulligt! Ska byta på Lowe snart och sätta på pyjamas. Vi ska sen hoppa i säng och kolla på tvn i sovrummet. Mysa, amma och sova! Blir att amma 2 gånger i natt. Här kör vi all in! 

I morgon ska vi tillbaka till östra sjukhuset. Lowe ska till storken och ta PKU-provet och göra hörseltest. Sen ska vi fixa lite annat. Komma ut lite. De ska bli skönt. 

Önska oss lycka till med natten nu! 

1 kommentar:

Anonym sa...

Hihi!
Jag har hittat hit ;)
Har fått ett sånt väldigt bäbissug och måste få läsa lite.
Duktig du är!
Det är tufft för typ alla med amningen i början.
Det gör ont och det kommer för lite eller för mycket.
För mycket?? Tänker kanske du. Men det är inte kul när den lille får maten som en fontän ner i halsen och mjölken är då oftast väldigt tunn och mättar inte.
Våga ge ersättning vid behov!
Skönt att han sover så mycket!
Tro mig, alla nyfödda gör inte det....
Lycka till alla fina tre <3
Nanna