lördag 29 mars 2014

Vaknade 05.30..

Ja då vart det mat igen 3 timmar senare. Han är som en klocka vår lilla kille! När han fått käk så väckte jag hans pappa som fick byta blöjan. Sen kunde vi inte somna om igen. Så vi myste i sängen en stundvoch sen gick vi upp och gjorde frukost. Älskar våra frukostar nu när Fredrik är hemma! Så mysigt att duka fram allt och sitta där och umgås och planera dagen. 


BVC bad oss lägga Lowe i solen emellanåt. Han är lite gul än i ögonvitan. Så här låg han och njöt i solen en liten stund. Texas passade på att sola lite han också. 



Idag bestämde vi oss för att ta en promenad. Så vi gjorde oss i ordning, sist tar vi alltid Lowe. Matning, bryte av blöja och på med kläderna. Så att man bytt blöja så sent som möjligt när man ska gå ut. 



Idag gjorde vi premiär på hjälmmössan som Lowes gammelmormor har stickat till honom! Så fin! Och den passade perfekt nu! 

Vi tog en tur på 40 minuter. Så skönt! Solen värmer verkligen! 

Väl hemma så är man ju rastlös! Vad ska man hitta på tro? Klockan är bara 11.30 och vi har gjort allt vi planerat. Det kommer en tjej och köper skötbordet idag vid 14. Så vi kan inte direkt åka någonstans. Dumt att boka en sån tid egentligen. Kunde ha tagit det tidigare. I eftermiddag ska vi grilla, och i kväll ska Fredrik på fest. Ja, eller han har spelning. Så Lowe och jag får tillbringa kvällen ensamma! Får köpa nått gott och fixa en film. 

Nu är det nog dags för blöjbyte här! Ha en skön dag i solen! 

Inga kommentarer: