måndag 24 mars 2014

Äta, sova, bajsa och böka!

Goddag! 

Igår hade vi besök här! Vi vaknade tidigt och gjorde oss i ordning och sen tog vi en promenad med barnvagnen. Mysigt! Men Lowe började skrika när vi hade handlat och va påväg hem. Väl hemma så fick jag honom att somna genom att vira in honom i en filt och la honom mot mitt bröst och gungade i knäna och sjöng "i ett hus i skogens slut" och "när trollmor har lagt sina elva små trollen" säkert 10 gånger per låt. Skönt att lyckas få honom att somna på annat sätt än amning. När jag lagt honom så storstädade vi och fixade i ordning för besöket. Fick väcka Lowe för att de skulle få träffa honom. Men han somnade igen så alla fick känna på honom när han sov. Lugnast så! Haha! Gav han lite käk och sen vaknade han precis innan de skulle åka. Älskar hans vakna stunder! Ligger och tittar och gör grimaser. Han blir vinnögd när han försöker fokusera med blicken. Haha! 


Lowes farmor hade bakat 2 helt perfekta kladdkakor och hade med! Mums!


Fredriks mormor, moster och kusin.


Lowe, pappa, farmor och gammelmormor! 


Vi! ❤️ 

När de åkt så tog lillen sitt första bad! Det gillade han! ❤️ 



Efter badet blev det lite mer käk. Sen somnade han på mitt bröst. Bar över honom till sängen för jag och Fredrik skulle ha lite mys. Ost och kex dukades fram och vi kollade på en film. Lowe vaknade så det slutade med att han låg på mig när vi kollade på filmen. 



Vid 21 va jag så trött att jag knappt kunde hålla upp ögonen. Amning för mig oerhört sömnig! Så vi gick och la oss. 

I natt har lillen vaknat 00 för käk. Han blir så jäkla arg när han inte får igång mjölken på första suget när vi liggammar så det är lite bökande innan vi får till det. Han somnade om och vakna de vid 02.30. Byta blöja och ge honom mat. Såklart brakade det till i blöjan efter käket så det va bara att gå upp och byta blöja igen. Och så ville han inte somna! Fredrik tog honom och buffade runt i lägenheten. Men icke. Han ville inte somna. Det slutade med att han somnade med bröstet i munnen vid 4. Vaknade igen vid 5 och ville ha mat. Somnade efter 5 minuters snuttande och vaknade igen vid 7. Då ville han inte ha mat. Han va bara gnällig och hade svårt att komma till ro. Så då fick jag gå upp och vagga och sjunka igen. Det funkade. Han somnade så mamma fick sova till 9.30! Utvilad! 

Idag ska vi bara vara hemma. Fredrik är iväg en sväng nu för att fixa lite saker. Men vi är hemma. Väntar telefonsamtal av BVC. Lowes navel släppte igår och hänger bara i typ 2 trådar och det va alldeles geggigt bakom. Det är inte rött runtom. Så det verkar inte vara någon infektion. Men jag vill i alla fall rådfråga sköterskan. Så det inte blir värre. Det luktar förjävligit av naveln. Men det "ska" det göra. 

Riktigt härligt väder idag. Så det får nog bli en promenad med vagnen. Hinner jag så ska jag måla klart staketet på balkongen. Hann ju bara måla det en gång innan plutten bestämde sig för att komma ut. Just nu ligger vår prins på min arm och håller på att vakna.  


Inga kommentarer: