tisdag 11 mars 2014

Besök hos BM i vecka 41.

Vi bokade in en träff hos BM dagen efter BF bara för att vi trodde vi skulle "slippa" gå dit. Visserligen gillar jag min BM väldigt mycket. Men det är trist att behöva gå över tiden. Egentligen har man inte gått över tiden förrän man hamnar på v.43 Men efter BF känns det som varje sekund blir en dags övertid. Idag ligger vi på +1 dag. Så idag va det dags att besöka MVC. Förhoppningsvis är det sista gången.

❥ Blodtryck: 120/80
❥ Hjärtljud: 140
❥ Magmått: 36
❥ Viktuppgång: + 13 kg

Idag va han fixerad! Äntligen! Vet att det kanske inte spelar så stor roll om han ska komma snart eller ej. Har ju känt att han varit fixerad några dagar när magen helt plötsligt sjönk och han huvud kändes längre ner. Tryck och så. 

Idag fick jag en stark sammandragning när jag la mig och britsen och sen det gjorde ont i nedre delen på magen! Ursch! Han har ju ingen plats kvar alls för att röra sig! 

Han har följt strecket helt! 



Jag fick även träffa barnsjuksköterskan som vi ska ha sen när han är ute. En väldigt gullig kvinna! Henne gillade jag! Men först fick jag en ny tid till BM. På onsdag nästa vecka ska jag dit, OM inte bebis är ute innan dess. Hon suckade när hon såg mig i väntrummet idag. För hon vet att jag började redan in vecka 37 att tjata ut honom. Otålig som jag är! Haha! Så om han inte är ute innan onsdag nästa vecka så kommer vi boka en igångsättning. Tidigast 25:e mars. Men hon sa att det är väldigt ovanligt att behöva sättas igång V. 43 (42+0) 

Så nu är det bara att vänta på att han bestämmer sig för att komma ut. ❤️



Inga kommentarer: