onsdag 5 mars 2014

Onsdag.

Hej!

I natt har jag haft onda sammandragningar. Vaknat några gånger av att det dragit ihop sig i magen och att det gjort ont. Men jag har ändå sovit helt okej. Vaknade vid 6 när Fredrik skulle gå till jobbet. Han pussade mig och sen tog han sitt snack med bebis. "Nu får du komma ut!" ;-) Men 5 mars låter inte så kul att fylla år på väl? :-P 

Jag klev upp och gjorde frukost. Sen har jag kört en tvätt och pratat med både försäkringskassan och Skatteverket. Lite frågetecken som försvann. Det är ju väldigt lätt att göra fel om man inte är påläst där kan jag meddela. 

Halvligger på soffan nu med lite smärta nere i magen. Ska vänta ut det och sen ska jag ta med mig Texas på en promenad. Jag vill inte somna på soffan. Rädd att jag ska bli dödstrött. Ska inte göra något idag. Bara vara hemma och ta det lugnt. I kväll kanske vi ska iväg en sväng. Men vi får se om han får åka utan mig. Brukar ju va halvdöd på kvällen. 

Ingen to do - lista idag alltså. Jo! Jag ska laga middag! Men det blir tacogratäng så det är ju inte så jättekrävande direkt. 

Jag följer några tjejer på Instagram som har BF samma dag som mig. Och en utav dem fick sin lilla tjej igår! Åh! Så söt liten prinsessa! Men jag tar det med ro. Jag får njuta av tystnaden och stillheten fram tills han är här! Önskar bara att man slapp känna sig så klumpig. Och att man kunde sova som en Björn i ide på nätterna. 

Ha en fin onsdag! Nu ska jag försöka ta med mig Texas ut på en sväng! Sen tänkte jag mysa ner i soffan med te och "efter 10"! ❤️ 

Inga kommentarer: