lördag 8 mars 2014

Underbara soliga lördag!

Vaknade 6.30 superpigg! Varför?! :-/ Fredrik lär ju inte vakna så tidigt.. 

Jag smög upp och gjorde lite frukost. Turkisk yoghurt med hallon och vaniljpulver. Sen la jag mig igen och lyckades sova till 09.45. Då väckte jag herrn också. Lite morgonmys till tvn sen klev vi upp.


Husses arm är bäst på morgonen! ❤️ 

Solen sken så härligt på balkongen så vi körde frukosten därute! Så skönt! Kändes som morgonsolen utomlands! Det är vindstilla på vår balkong så man kan sitta där utan att frysa. Redan i mars! 



Solade magen och tänkte att det skulle bli bastubad för lillen så han ville komma ut. Men icke. Han bara buffade lite lätt. 

Vi gjorde i ordning oss och tog bilen in till stan. Fredrik ville köpa nya skor och jag ville köpa lyxljus! Och de gjorde jag! 


Luktar supergott här hemma nu! 

Vi hälsade på svärmor som jobbade och sen gick (läs: lunkade) vi och käkade på en hamburgarrestaurang! Som tydligen vunnit som bästa burgarstället i Göteborg! Och jag kan meddela att det va den godaste burgaren jag ätit! Mums!


Jammi! Så saftig och god! Bara brödet va himmelriket! 

Sen lunkade vi tillbaka till bilen. Köpte gips påvägen så i kväll ska vi gjuta av magen! I grevens tid! :-P 
Skulle varit till Ikea också. Men jag kände att stan i 4 timmar räckte för min mage. Ont! Och det trycker i mitt bäcken. Man känner nu att det verkligen ligger något där och vilar.

Skosnöret gick upp påvägen till restaurangen och jag hade ju ingen möjlighet att sätta upp foten mot något som jag gör hemma, eller så sitter jag ner och tar på mig skorna..


.. Så Fredrik fick snällt böja sig ner och knyta! Haha! 

Jag har idag kör med att det är internationella kvinnodagen och blivit bjuden på allt. Tack älskling! ❤️ 

(Ja lyxljuset stod jag faktiskt för själv. Han va nog inte beredd att betala så mycket för ett ljus! Det va jag! Det brinner ju trots allt i 50 timmar och ska dofta hela vägen ut.)




Inga kommentarer: