söndag 30 mars 2014

Middag för 2 blev middag för 7!

God morgon i solskenet! Jag sitter ensam vaken hemma. Solen steker på så jag hänger på balkongen med kaffe. Nästan så att kaffe va för varmt att dricka nu. 

Igår skulle vi premiärgrilla. Fredrik ringde och bjöd hit Victor på grillat. Victor frågade om han kunde ta med en gemensam vän. Självklart kunde han det. Sen ringde han en stund senare och frågade om hans tjej och hennes 2 barn kunde haka på oxå. Så vi gick från 2 till att bli 7! Väldigt trevligt! Men det blev lite rörigt för mig till slut. Man är lite sliten närnätterna är på 5-6 timmar i sömn och att man blivit väckt var 3:de timma. Men det är väl något man kommer vänja sig vid antar jag. Så det va lite skönt när alla gick. Även Fredrik gick då, eftersom han skulle på fest och han skulle ju även spela på festen. 

Lowe vaknar alltid till vid 21! Så precis när de skulle gå så vaknade han. Va dock inte vaken så länge. Lite mat och sen somnade han i min famn. 


Händerna över huvudet! 

När jag väl skulle lägga mig och honom i sängen så vaknade han. In med nappen och på med dammsugarappen! (Grym app! Ska skriva ett eget inlägg om den när vi använt den lite mer.) Då somnade han. Vaknade igen vid 4 (då klockan egentligen är 3) och ville ha mat. Klantiga jag glömde byta blöja innan maten så jag fick göra det efteråt. Då vaknade han ju till och då ville han ju inte sova mer. Han höll sin mamma vaken till 06.30, sen somnade vi om och sov till 10. Det tackar vi för! 

Idag har vi testat selen.


Babybjörn ONE. (Smutsigaste spegeln ever som nu är rengjord!)

Fredrik sover än och Lowe va sur och grinig. Då passade Texas på att bli jättekissnödig. Jag körde igång en smoothie, satte på Texas sin sele, klädde Lowe och mig och stoppade ner Lowe i selen på magen. Han somnade direkt! Vi tog en promenad i solen. Så när vi kom hem igen så va det bara att lägga Lowe i sin säng. Så nu sover både Fredrik och Lowe. 

Vet inte vad som sker i dag. Tror vi skulle fått besök men jag vet inte om jag pallar mer. I alla fall inte idag. Försöker få folk att komma samma dagar. Men ingen kan ju det. Även om det är kul att få besök så är det lite segt att alla kommer så utspritt.  Man hinner ju inte göra annat än fika ju. Vi ska grilla idag i alla fall. Blev lite kött över från igår då alla hade köpt med sig förmycket! :-P snälla som lämnade kvar allt till oss. 

Ut i solen med er! Här ska jag sitta tills solen försvinner från vår balkong. Sen måste vi ju nästan gå ut! 

Inga kommentarer: