torsdag 13 mars 2014

Hallå vart tog veckan vägen?!

Hejsan! 

Hur kan man tycka att dagarna går jätte sakta men samtidigt jättefort? I morgon är det ju fredag igen! Vi hade ju nyss helg? Underbart! La ut denna bilden på Instagram förra torsdagen:


Och nej. Det stämde ju inte! Nu är det torsdag igen och vad jag vet så är jag gravid än. 

Idag har Evelina och Mathilda varit här. Vågade mig inte långt ifrån hemmet ifall värkarna skulle komma tillbaka. (Evelina hade varit och köpt ny vagn så hon ville testköra! Så fin! Hon har bytt från trille viper till brio smile.) Så vi gick bort till torget intill mig och tog en macka och kaffe i solen. Sen gick vi till en utav lekparkerna i min bostadsförening (alla innergårdar har en lekpark hos oss! Skitbra!)



Mystussen! ❤️

 Efter en stund fick jag ont i magen. Så jag fick tacka för besöket. De åkte vidare och jag gick upp till mig. Inget jag äter verkar jag få behålla nu? Konstigt. Det rinner rakt igenom mig. 

Nu är jag själv hemma. Fredrik är och hänger med lite vänner. Jag har lagat lite käk och ligger nu i badet. Har så ont i magen! Men inte "värkont". Tror jag? Det svider mer än värker, och det känns som magkatarr. Jag känner av bebisen, så han är okej i alla fall. 

När jag badat klart ska jag hoppa i morgonrocken och fixa mig lite käk, nått som är snällt för magen. Sen sätta mig och kolla på måndagens talang som jag missade.

Nu får vi se vad natten bjuder på. Förstföderskor föder sitt barn oftast mellan +4 - +7 dagar (efter BF). I morgon är det +4. Snälla bebis! Du kan väl komma innan denna vecka är slut i alla fall? Jag och din pappa har slut på idéer om vad vi ska sysselsätta oss med. Och vill gärna träffa dig nu! (Igångsättning sker om 12 dagar. Men så länge orkar vi väl inte vänta!) 



2 kommentarer:

jennica - blivande tvåbarnsmamma sa...

att allt du äter rinner rakt igenom dig kan vara ett tecken på att det är på g :) det är tydligen vanligt att kroppen "rensar" sig för att det inte ska vara något annat i vägen när bebisen ska ut :)

Anonym sa...

Hallå vad händer?? Föder du?? 😊😊