söndag 2 mars 2014

Trött tjej!

God morgon!

Här blev man väckt vid 04.30. Jag hade gärna sovit lite till. Men det va jag tydligen ensam om att tycka. Bebis körde sitt pass och ville inte lugna ner sig. Och då smög hungern på. Så nu har jag ätit flingor och fil. Och ligger på soffan och funderar på om jag ska göra mig en kopp kaffe eller om jag ska försöka tvinga mig somna om? 

Jag älskar verkligen min lägenhet. Men det finns en sak jag inte gillar, speciellt nu på morgonen. När man vaknar själv. Och det är att man måste vara så försiktig för att inte väcka Fredrik. Det finns ju ingen dörr intill sovrummet. Så plocka ut diskmaskinen nu är inte att tänka på. 

Ligger och kollar på hemnet. Hittade ett radhus. Perfekt för oss. Nästan 3 miljoner. Så det krävs typ nästan en halv miljon i insats. Vilken vanlig Svensson har det? Ja visst äger man en lägenhet sen innan och går med stor vinst. Visst. Men sån stor vinst kommer inte jag gå med på min lilla lya. Vi får nog ta ett möte med banken snart. Måste ändå kolla över bebisens framtida sparande. 

Nu kom Texas upp och gosade, och gick sen in tillbaka och la sig. Han sover numera i en korg i sovrummet. Så han också får vara med. I sängen får han dock inte sova. Han har blivit så gosig på sista tiden. Undra om det är mina hormoner han känner av?

Vi ska åka härifrån vid 9 tror jag. Så 2 timmar kvar. Vad ska jag hitta på som inte väsnas? Jag får försöka sova en stund till. Klarar Jag inte av det så blir det kaffe och så får jag väl stänga in mig i klädkammaren och plocka lite där. Alternativ, ta ett morgonbad. Hoppas han vaknar snart. Tråkigt allt ligga vaken själv ju. ❤️

Karatekid!



Inga kommentarer: