tisdag 4 mars 2014

Helt slut!

Godkväll! 

Idag har det varit full rulle! Alldeles för mycket som har varit bra i mitt skick! Började dagen vid 6. Vaknade när Fredrik gick till jobbet. Jag har sovit väldigt dålig i natt. Vaknar ju varje gång jag vänder på mig och i natt vaknade jag även 3 gånger extra när jag hörde Texas tassa och dricka vatten! Lättväckt! 

Käkade frukost när jag klivit upp och sen tog jag en powernap på 45 minuter. Upp och hoppa! Jag körde igång med skurning i köket! Nu är alla skåpluckor rena! Vid 11 kom Evelina och Mathilda. Vi tog en promenad sen åkte vi till Ikea! Och där borde jag ha bromsat. Aj aj! Foglossningar så det drog i hela magen och höfterna och rumpan! :-( vi åt lunch och gick igenom affären. Köpte lite grejer och så. Väl hemma så gick jag upp med grejerna, sen behövde jag handla så jag gick till affären när jag ändå va igång. Hade jag satt mig ner så hade jag aldrig kommit iväg. Och fy fan! Jag stod i kön på Hemköp och lutade mig över glassdisken för att orka stå upp. Det va lång kö och det va nära jag släppte alla grejer och gick hem. Men jag höll ut. Hem kom jag. Med semlor från bageriet, och sallad och bakpotatis ifrån Hemköp. Tänkte, bara inte någon börjar tjöta med mig nu för då börjar jag gråta. Men jag kom undan. 
Jag slängde mig på sängen när jag kom hem och trodde jag skulle somna. Men icke. Det va i alla fall himmelriket att få lägga sig ner. Slappna av och slippa känna trycket i bäcken och höften. Och få magen att slappna av. Fredrik kom hem strax efter och jag fattar inte varför jag inte bara bad honom handla det lilla. Men jag är väl för envis. 

Nu har jag tagit ett bad och varit ute med Texas. Fy haha! Det är inte lätta steg man går med nu. En jävla tur man inte har en hund av ponnystorlek som måste rastas en timma. Han kissar och bajsar. Sniffar på några stolpar och sen vänder vi hemåt. Trapporna va svåra idag! Hade behövt hiss nu kan jag säga! 

Vi har ätit middag nu! Det blev massa romsås kvar från igår. Så jag skalade räkor och slängde i och hade bakpotatis till. 


Mums!

Nu ligger jag på soffan och försöker slappna av i kroppen. Men varenda muskel är spänd i min kropp! :-( hoppas den kan slappna av. Jag önskar mig 10 timmars ostörd sömn i natt. Vore underbart! 

Blir film och semla här snart! Vaniljsemla! Och massage? Snälla?! ❤️

Inga kommentarer: