fredag 7 mars 2014

Lite mer pyssel och kvällsmys!

Hej!

Sitter i soffan med ipaden. På tvn går lets dance och Texas ligger här intill. Har har ätit lite ben och Jerry! Mums va god deras frozen yogurt är! Idag testade jag den sista, hallon/choklad. Inte en hel burk men en halv iaf! :-) Fredrik kan klämma i sig en hel, men då mår man ju illa efteråt ju! Hehe! Jag har tagit ett bad och har beställt mörkläggningsgardiner på nätet. Vi har ju bara en öppning utan dörr till sovrumsdelen. Nu hänger tunna gardiner där. Men ville ha ett par som drar ner både ljud och ljus. Så det blev ett par mellangrå. 

Idag har jag pysslat här hemma. Fixat tavlan som hänger över skötbordet. Ska fylla den med bilder på bebis men ville ha några bilder i den fram tills han är ute. 


Denna hänger vid skötbordet. ❤️ 

Jag har också städat i klädkammaren och sen fick jag vila en stund för magen vart så "trött". Galet hård! När Fredrik kom hem så vilade han med mig en stund sen åt vi middag innan han åkte iväg till en kompis. Spenat och fetaostpajen va uppskattad! Men han kunde inte gå med på att den va vegetarisk så han slängde på salami på sin paj. Haha! Jag har skött mig och ätit vegetarisk hela dagen.  

Jag ska lägga mig ner nu för bebis är vild därinne och han "hugger" till mig nere vid fiffi! Gör så ont! Kommer som en plötslig pil! Tänk om han kunde sluta retas och kika ut istället. ❤️ 




Inga kommentarer: