torsdag 27 mars 2014

God morgon torsdag!

Hej hej!  

Jag och lilla bebis ligger i sängen än. Jag har visserligen varit uppe och promenerat med Texas och ätit frukost. Men vart så trött efter maten så Jag kröp ner i sängen igen. Lowe låg redan i sitt neste och sov i vår säng. Nu käkar han så vi ska väl kliva upp snart. 

Igår va vi iväg till hyrljudet på kvällen. (Vi är ju med i Genesis festivalcrew så vi är på hyrljudet och förbereder inför sommarens festival. Googla Genesis festival 2014 om ni är nyfikna.) Det va dumt. Lowe va redan grinig när vi skulle åka och inte blev det bättre. 



Han satt i sitt babyskydd och tittade mestadels men han kom inte till ro alls. Han somnade korta perioder i bilen påväg hem. Men där emellan va det skrik och gnäll. Han ville äta konstant igår! Fredrik fick ha honom för direkt han kom till mig så gapade han och letade efter bröstet. Just såna dagar så vill jag lägga ner amningen och köra ersättning. Men jag får inte ge upp. Snart ska vi börja pumpa ur och ge honom på flaska. När vi skulle sovs igår så åt han massor men ville ändå inte komma till ro. Så först fick Fredrik gå upp och buffa runt på honom. Men när han la honom började han gnälla igen. Sen va det min tur. Jag gjorde samma sak och då lugnade han sig och jag kunde lägga honom i hans neste mellan oss, vaken. Men han somnade rätt fort. I natt har han vaknat vid 3 och vid 6 för käk. Fredrik brukar ta ett blöjbyte på natten och så kör han blöjbytet på morgonen. 

Det tog kanske en halvtimma längre att få honom att somna igår. Och vi vart uppgivna. Hur ska då inte föräldrar till kolikbarn känna? En halvtimma är väl inget? Och han skrek ju inte när vi bar runt på honom. 

Idag har vi tänkt att åka och storhandla och köra storstädning här hemma. Grillen ska plockas upp från källaren dessutom! :-) 

Nu ska jag gosa lite med min bebis som jag gråter en skvätt över varje kväll när jag tittar på honom och inser att han är min. 




Världens bästa mys! 

Inga kommentarer: