torsdag 6 mars 2014

En sväng på stan.

Jag vaknade helt utvilad idag vid 8.15. Så jävla skönt att inte ha vaknat 100 gånger! Visst jag vaknade vid 4 men somnade om. Sen vid 6 när Fredrik gav mig sin hejdå puss. Men jag fortsatte att blunda och hamnade i drömmarnas värld rätt fort. 

Efter en skål med gröt och en maskin tvätt så gjorde jag i ordning mig och tog ut Texas. Sen drog jag faktiskt in till stan! 


Vandrade runt på Åhléns och kollade på plånböcker, väskor och sommarskor. Hittade massa saker jag vill ha ju! Men jag får hålla i pengarna! Ska ju ha lite pengar i sommar och sen ska vi ju resa i september. Men ett par ballerina därifrån ska jag köpa mig! 


Dessa vill jag ha! Så fina! 799 kr! 

Jag var på Kappahl och köpte ett linne. Och så köpte jag tulpaner! Ett par i veckan kör jag med här. Lila blev det denna vecka. :-) Köpte med mig sushi hem och så lyckades jag hitta 7 eleven i Nordstan! Hur har jag kunnat missa de? Så det blev 2 burkar ben och jerry frozen yoghurt också! 


Undra hur fort Fredrik kommer hem om jag öppnar dessa och skickar en bild till honom? :-D 

2 timmar klarade vi på stan, jag och lilla magen. Blev lite tungt så jag tog det kloka beslutet att åka hem medans jag fortfarande kunde gå normalt. Så skönt att komma ut lite. Orkade inte med en dag till på soffan. 


Än kan jag se mina fötter! :-P

Nu ska jag stoppa i mig dessa godingar! 


.. Och sen lägga mig på soffan och vila kroppen lite. 

I morgon är det fredag igen?! Hur snabbt går det egentligen? Denna vecka har gått med raketfart! Vi har planerat att åka ut till Marstrand i helgen. Ska ju bli jätte bra fint väder. Vi känner att vi måste göra lite planer nu medans vi väntar. Annars går dagarna så sakta. Kommer vi till BB istället för Marstrand så tror jag ingen utav oss kommer gråta direkt. ❤️

Inga kommentarer: