måndag 3 mars 2014

Ett praktexempel som hemmafru!

Hej! 

Då var snart denna måndagen till enda! Jag har varit igång hela dagen! Tog en promenad med Texas. Varje gång jag kommer ut och det inte är helt grått så blir jag så lycklig i själen! Vill inte gå in! Men jag pallar ju inte promenera alltför mycket nu.

Jag körde igång med städning. Storstädning! Strök några grejer från to do-listan. Tog en liten Powernap vid 15. Sen körde jag i gång med middagen! 

Fredrik kom hem vid 17.30 och då käkade vi middagen. Jag gjorde mos på kålrot och sötpotatis! Mums va gott det blev! Körde några laxfiléer i ugnen och så gjorde jag en kall sås på turkisk yoghurt, créme fraiche, en finhackad rödlök och en burk röd rom! Favoritsåsen! 

Nu har jag tagit mitt bad. Rakat benen! Ja än kommer jag åt! :-D Klarade till och med att fila fötterna! Hallelulja! Smörjde in hela kroppen med kokosfett! Så nu är både jag och hemmet rena och fräscha! ;-) Ska underhålla städningen här hemma varje dag nu så det är fint när det är dags att åka in till förlossningen. Tvätta undan tvätt och köra diskmaskinen varje kväll. 

Jag har även packat väskan klart. Nu är det bara några grejer som jag inte kan lägga ner innan det är dags att åka in. Sånt som används dagligen. Men det har jag skrivit på en lista, så jag eller Fredrik kan slänga ner innan vi åker in. Ska packa en liten väska åt Texas också. Så han har sina saker klara. Svärmor skall ju ha honom. Så får vi se om Fredrik hinner åka dit med honom. Annars blir han hämtad. ❤️ Åh! Det är så spännande nu! Hihi! Han håller just på med ett workout-pass i min mage! Lilla korven! Jag ligger inne i sovrummet och kollar på tv. Fredrik kollar på sitt walking dead ute i vardagsrummet, och jag kollar på farmen medans jag väntar på att talang ska börja. 

I morgon kliver vi in i vecka 40. Trodde inte vi skulle komma dit. Men det gör vi! Om inga under händer i natt. ❤️ Så i morgon ska magen fotas igen. Kanske det blir sista fotot? Ingen som vet. Och det är ju det som är så galet pirrigt!


Inga kommentarer: