fredag 7 mars 2014

Fredag!

Goddag! 

I natt trodde jag det va dags. Jag vaknade av en "knäpp" i magen och tänkte att nu är det dags! Nu kommer vattnet! Men icke! Det va bebis som gjorde någon övning därinne. Han va helt vild. Så jag vet inte om jag kanske råkat lägga mig på mage förmycket för hans smak. ;-) somnade om och klev upp med Fredrik i morse. Min vanliga frukost, gröt och ett kokt ägg med majjo! Sen va jag trött igen så jag gick och la mig i sängen och somnade om. Skönt! 

Upp och hoppa vid 9. Gjorde ett pajskal igår som stått i kylen hela natten. Så jag gjorde klart pajen. Spenat och fetaostpaj blev det! Jag har ju tänkt äta vegetariskt på måndagar. Men det har jag helt glömt bort. Haha! Så idag blir det vegitariskt istället. Undertiden pajen va i ugnen så tog jag ut Texas på promenad. 20 minuter gick vi. En väg som brukar ta hälften av tiden! Haha! Men det går inte jättefort nu. Skönt att komma ut i alla fall. 

Inga planer idag. Ska nog greja lite här hemma. Fredrik ska hänga med en kompis i kväll, så jag är ensam. Han frågade faktiskt först om det var okej. Och det är klart. Skulle det köra igång något så är han ju inte mer än 20 minuters bilavstånd hemifrån. Man kan ju inte sitta hemma och vakta barnafödande 24/7 heller. Han är ju dessutom på jobbet på dagarna och det är ju lika långt dit. Jag ska bara be honom fixa lite saker innan han får lämna mig själv här. ;-) Så i kväll ska jag ha spa! Lägga ansiktsmask, hårinpackning, färga mina ögonbryn och skrubba kroppen och ta hand om mina fossingar så gott de går! Haha! ;-) så vill jag se let's dance! Har ju glassen kvar oxå. Fick inte ner den igår. :-P 

Nej nu ska jag köra igång här! Så jag inte fastnar i soffan! ❤️ 

Inga kommentarer: