måndag 10 mars 2014

10:e Mars - BF dagen är här. (39+6)

Då va dagen här. Dagen har är beräknad att komma. Men inga tecken än. Jag som va helt övertygad att han skulle komma innan BF. Men jag hade fel! 

Jag börjar må illa på morgonen. Mina bröst har svällt upp igen de senaste dagarna och är jätteömma! Så konstigt! Men de förbereder väl sig. Jag är svullen i kroppen och har säkert massa med vätska! Benen känns som bly! Igår skulle jag ställa mig på en stol och det va sjukt jobbigt att ta sig upp på den! Trapporna är jobbiga. Nu är jag ju livrädd att lägga på sig för mycket! Har väl gått upp 13 kg nu. Och undrar hur mycket mer jag kommer hinna gå upp i vätska! :-/ Det är så obehagligt att känna sig svullen och klumpig! Oftast är det på morgonen och sen lägger det sig under dagen. Men idag är det nog som värst. Stel i fötterna och benen. Skulle behöva massage nu! Idag ska jag kräva det! 

Jag har lite lätt mensvärk som kommer och går, men bara pyttelite. Och det gör jätteont att ligga på rygg! Så när jag ska vända mig om i sängen så knakar det till i ryggen! Man får vända sig om snabbt. 

Och jag är hungrig konstant! I går käkade jag sista maten vid 23.30 och vaknade 6 i morse jättehungrig! Nu har jag inte ätit sen dess utan sovit några timmar. Så nu kurrar magen jättemycket igen! 

I morgon har vi besök hos BM, (om han nu inte kommer innan.) så hoppas jag att det är vårt sista besök där. Annars får jag en ny tid om en vecka. Och det besöket kommer jag få en tid för igångsättning om 2 veckor. Vilket jag inte hoppas! Läste att det bara är 5 av 100 som blir igångsatta vid 42+0. Oftast kommer de av sig själv. 

Många tankar nu. Men jag ska försöka släppa det och mysa hela dagen. Trodde det skulle bli solsken idag. Så jag kunde sitta på balkongen. Men det blev visst grått och dimma! Får ta ut lata hunden i alla fall. Kanske kan vandra bort svullnaden i benen! Får kanske ta på mig stödstrumporna! Göra premiär på dem! ;-) 

Ursch! Va negativ jag låter. Men vi längtar så efter att denna gravditeten ska vara över så vi får träffa våran fina prins någongång! ❤️ Han som just nu ligger och trycker mej i ryggen! Svårt att sitta rakt upp! :-P 


1 kommentar:

Anonym sa...

Kämppa på! Förstår gott hur det känns för min BF var förra veckas tisdag men abslout nada har skett.. man tycker ju att den bakats färdigt nu och kunde uppenbara sig ;)

Snart har vi våra rumpnissar här :)