söndag 21 oktober 2012

Dagens käk - dag 14.

Ja jag har varit lite dålig på att anteckna min kost de senaste 3 dagarna. Men jag har kört på! Förutom kosten så har jag tillsatt omega 3, magnesium och kreatin. Kreatiner för mej dock bubblig och svälld i min mage! Googlade lite och fick fram att det är vanligt i början. Man ska ju ta så mycket de första 5 dagarna. Jag tar 4 * 1 1/2 skopa per dag nu, sen när de 5 dagarna gått så behöver man bara ta 2 gånger per dag. Jag kommer hälla i den i min PWO ihop med bcaaoch sen kommer jag ta efter passet ihop med bcaa. Lättast så så slipper man tänka att man ska ta de och de och de och de.. Då glömmer man bara. Gör en blandning av allt och drick! Kreatinet smakar ingenting. Vitaminerna omega 3 och magnesium tar jag till frukosten.

Idag blev de frukost först vid 13, och lunch vid 18! Haha jag drack en kaffe med Kokosfett när jag kom till jobbet. Sen glömde jag bort att äta frukost.

• Frukost: 2 kokta ägg med smör - mosat.
• Lunch: 1 1/2 Kasslerskiva med tomat och ost i ugn, broccoli och 1/2 avokado.
• Kvällsmat: 1/2 avokado.


Inte värst mycket intag av käk idag. Kan bero på att jag åt lite mer kolhydrater igår och då brukar min hunger dämpas lite. Eller så blir jag väl mätt på att tillskott jag tar! De e fan inte små pillrena! Så ska man ju ta flera av dem oxå! Nej skämt och sido. Jag har inte mått helt 100 idag heller. Känner mej helt full i magen av kreatinet! Och jag hatar att vara svullen om magen! Det blir man aldrig av lchf kost. Hoppas magen vänjer sej. Annars får jag hitta någon annat som ger mej en extra kick på gymmet! ATP ni vet? Haha nej, det e lite överkurs. Men jag börjar lära mej mer och mer, och att träning är inte bara att slänga med skivstång några gånger i veckan!

Inga kommentarer: