fredag 12 oktober 2012

Fredag 12e Oktober - 2012.

Hej hej!

Visst e vi vakna! Jag och Texas! Frost ute på gräset ser jag! :-( Ursch och fy!

Idag mår jag lite bättre. Lite snorig men inte helt slut på energi. Hoppas det vänder idag! Och alla energi kommer till mej!

Så idag tänkte jag åka och hälsa på Frankie. Men innan det ska jag och Texas gå hälsans stig. Han ska få på sej sin vinterjacka idag.

F slutar tidigare idag. Så han skulle plocka upp mej hos Frankie. Vi måste handla lite mat. I kväll ska vi på bio. F ville bjuda mej. Sötnos! Vi ska se Taken 2. Så vi såg taken 1 här hemma igår för att bättra på minnet. Den e ju så bra!

Nu undrar jag va man kan ha som snacks på en bio om man varken får äta choklad eller nötter? Har gått ner 0,2 kg till från igår. Och jag vill verkligen försöka hålla mej nedåt nu. Nötter eller choklad han hindra det. Dock så ska jag fuska med lite bröd i idag. (Sånt lchfbröd man köper) jag har tänkt göra lax och saffransoppa till mej och Babe som vi ska käka innan bion. Och de e gott att ha lite bröd till att doppa i soppan!

Och just de! Jag kanske ska hoppa över periodisk fasta nu när jag håller på att gå in i keton förbränning. Och börja med periodisk fasta när jag har stabil keton förbränning istället. Det är dock svårare att hålla sej till bara 3 måltider om dagen när jag äter tidigare/senare än 10.30/18.30. Men jag har ju proteindrink jag kan blanda och dricka som mellanmål om det skulle vara så.

Nej nu ska jag göra en kopp kaffe! En mbc! Så förbränningen får en extra kick!

Hörs senare!

Kvällspromenad med Texas igår. Iklädd onepiece! :-)

Inga kommentarer: