söndag 7 oktober 2012

Söndag 7e Oktober - 2012.

Tja!

Söndagen har gått med raketfart! Jag ligger redan i sängen. Men inte i min utan hemma hos F. Vi har haft middag här för F's syster e hemma en sväng mellan utomlandsjobben. Nu drar hon och jobbar i Thailand i 6 månader! Gött!

Vaknade 4.30 i morse av att F inte kommit hem än. Jag ringde och kollade så han va okej. Han va inte bara okej, utan sketfull oxå! Haha. Jag somnade om och en timma senare rullade han in. Ursch! Gillar inte sket fulla människor när man själv e nykter och vill sova. Han somnade på soffan! Haha! (Nej jag skickade inte dit honom. Han kom bara inte längre.)

Vaknade vid 10 igen. Upp och hoppa och bad honom lägga sej i sängen. Texas kröp ner med F i sängen, så jag kunde lugnt dricka mitt kaffe och kolla på ett missat avsnitt av djurakuten. Vid 11 slängde jag på mej kläderna och ropade på Texas. Vi tog oss en timmas promenad - freebase. 7 km blev det. Skönt! Så frukosten åkte inte ner förrän vid 12. Rester full kylen. Kött och baconinlindad halluomi! Mm!

Middagen här bjöd på ett val på pizzerian! När de andra åt pizza så åt jag en avokadosallad! Jättegod! Det enda jag valde bort på den va majs. Annars kunde jag äta allt! Den blir de fler gånger. Lite trött på Kebabsallad. Jag proppade i mej massa choklad oxå! :-/ fylld med socker! Bläh! Ångest nu! Men i morgon e det slut på fuskandet! Jepp! i 3 veckor blir det hardcore! Nästa fest e i slutet av oktober. Så nu ska de fan bli ordning på torpet! Jobbar nu till helgen (löd-sönd.) och helgen efter de jobbar jag söndag.

Nej nu ska jag släcka ner här. Babe ska upp i morgon och jobba. Själv har jag min sista lediga dag. Men jag ska kliva upp i tid och dra till gymmet. En miniwalk med vovve först. Sen när jag e klar på gymmet så ska jag hemåt. Tänkte faktiskt pröva en slinga jag hittade när jag va ute och promenerade idag. Hälsans stig heter den. Den såg vi i Sthlm på Kungsholmen oxå när vi va där i sommar. Finns lite överallt i Sverige tydligen.

Natti natti!
.

Inga kommentarer: