fredag 19 oktober 2012

Fredag 19e Oktober - 2012.

Go kväll!

Idag har det varit full fart sen vi vaknade! Klockan hade Pojkvännen snällt ställt på 8. Han hade ju tagit ledig i dag för att vi skulle göra klart min hall och ville börja i tid. Så det va bara att göra sej i ordning och dra iväg. Jag hade passat på att boka tvätt tid denna dagen oxå. Så den kördes igång innan vi stack. Vi han med 3 byggvaruhus. Jag har bränt ca 3000 spänn på lister! Jippi! Not. Men de måste ju upp! Samtidigt så valde jag inte de billigaste, utan jag vill ha lite "mönster" i listerna. Inga vanliga släta. Vi va hemma vid 11 igen. Jag fick även påvägen hem, med mitt paket med steghyllan i!

Fredrik ha satt sliter hela dagen! Såklart hade vi missat lite och fick åka tillbaka. Undertiden han satt lister så har jag (försökt hjälpa till, men jag e bara i vägen.. haha.) Handlat mat, varit och hämtat ännu ett paket på hemköp (mmsports, fan va snabba de va! Dock hade de skickat en fel produkt, måste byta) Lagat mat, försökt sätta nya dörrhandtag på dörrarna i hallen, byggt ihop hyllan, och nu städat.

Nu e hallen (nästan) klar! Vi behöver bara hitta foder till en öppning mellan hallen och vardagsrummet som vi inte fick tag på. Det e för brett. Men vi får leta vidare.

Babe står och mixar nu, Jag sitter i soffan med min mac och smälter maten. Idag blev det hemmagjorda hamburgare med strips! (stripsen e gjorda av kålrot, kokta i vatten. Sen friterade i matolja.) Resten av kvällen blir väldigt lugn. Vi ska softa i soffan till en skön film och smörstekta kantareller som jag va och köpte förut! :) Mys!



Ha en skön fredagkväll på er!
.

Inga kommentarer: