måndag 22 oktober 2012

Måndag 22e Oktober - 2012.

Goddagens!

Jag e still at work! Fram till 22! Sen e jag ledig i 2 dagar! Fattig som en kyrkråtta så blir de inget pengarspenderande de 2 dagarna, utan jag ska träna och fixa min hatthylla! Fick ju en av svärmor som e antikbetsad. Och jag har tänkt att allt i hallen ska vara vitt. Så jag monterade isär den i helgen så den ligger på hög hemma. Ska slipa den och sen måla! De ska jag göra på mina lediga dagar! Ja och träffa en vän i morgon. En sväng på stan blir det.

Schemaändringar denna vecka gör att jag kliver på helgen redan 15 på fredag istället för 22! Gött gött! Är bjuden på födelsedagsmiddag. Men jag tror jag väljer en lugn fredagkväll hemma i soffan istället. Det blir en jävla fest på lördag, så jag behöver nog dega lite innan! ;-)

Jag har googlat runt lite när det gäller tillskottet kreatin som jag började ta i lördags. Jag har kommit fram till att jag måste ställa undan vågen där hemma. Man går tydligen upp i vikt av kreatinet eftersom kreatinet gör att musklerna lagrar vätska. Där av kommer jag gå upp i vätskevikt! Så hej då till 52 kg på vågen! Jag kommer gå mer mot 58 kg! Nu ligger min vikt på 54 kg. Jag hoppas inte detta kommer att försatt jag ser större ut. Jag får helt enkelt köra stenhårt på gymmet så jag bränner bort fettet så kommer ju musklerna (med vätskan i) synas mer. Det e ju det jag vill. Och är det så att vågen visar mer så vet jag ju varför. Jag kommer fortsätta äta min kost, men jag kommer dra ner på fettet efter träningspassen. Jag tar ju BCAA och den höjer insulinutsöndringarna, och äter jag då fett precis efter jag tagit min BCAA så kommer fettet lagras.

Så här e det: insulinet är fettförbränningshämmande. När insulinet höjs, det gör det av kolhydrater och av mycket protein som tex proteinpulver, så stoppas din fettförbränning och fettlagringen öppnas. (Kroppen börjar alltså att koncentrera sej på att spara fettet i din kropp.) Äter du då fett så börjar kroppen lagra fettet. Och det vill man ju inte! Så jag kommer få undvika fettet några timmar efter att jag tagit min BCAA. Till insulinet lagt sej. Bästa e ju att fasta då. Frågan e om det då röker med BCAA efter träningen på eftermiddagen och sen sova, eller så får man väl steka upp lite kycklingfilé och broccoli. Ursch va tråkigt! Eller så får jag skita i att ta bcaa efter träningspasset och bara ta det innan. Så får jag dricka en vanlig proteindrink istället. Pyssel hit och dit! Jag vill ha synliga muskler och fast(are) kropp!

Jag har sagt upp mitt medlemskap på sportlife oxå. 8/1 - 2013 går det ut. Jag ska ju till Thailand den 9/1 så jag vill inte sitta och betala för en månad som jag inte tränar. Jag har inte bestämt mej om jag har tänkt förnya kortet sen eller om jag ska börja köra på något annat gym. Jag är väldigt sugen på crossfit! Men det ligger en bit ifrån mitt hem. Ja ja. Jag har ju tid på mej att leta nytt. E det så att sportlife får tillbaka mej som kund så blir det nog ett årskort denna gången. Betala en klumpsumma så behöver de inte dras massa cash varje månad.

Så nu vet ni att de här testet med att jag kör strikt lchf och droppa i vikt, inte kommer att funkar riktigt som tänkt. Jag funderar hel på att slänga ut vågen och köra måttbandet enbart!


Inga kommentarer: