onsdag 17 oktober 2012

Onsdag 17e Oktober - 2012.

Hej hej hallå!

Jag sitter at work. I natt ska jag jobba! Första natten på länge! Har blivit lite kaos på jobbet så jag fick rycka in! Så japp nu jobbar jag 39 timmar i streck! Men sen är jag ledig i 2 dagar. (Fre-lörd.

F har tagit ledig på fredag så att vi kan sätta dessa jävla lister i hallen! Äntligen ska de bli klart! Jag fick dessutom sms om att min steghylla som jag ska ha i hallen hade kommit till Hemköp! Vill hämta den nuuuu! :-)

Dagen på jobbet har gått undan! Vi sitter och kollar på tv nu. Och samtidigt har jag suttit med min iPad och beställt lite nödvändigheter ifrån mmsports! BCAA xx, Omega 3, magnesium och kreatin! Nu ska de bli resultat av de jag sliter med på gymmet! Nästa vecka flyttar faktiskt pojkvännen in hos mej! (Wiiieee! Han e dock hos mej hela tiden ändå, men nu ska han saker in oxå! Plus att jag har någon att dela min hyra med!) Så vi ska börja träna innan jobbet nu oxå. Blir super! Skulle behövt en burk med superpump oxå, men jag får göra slut på min Jack3d först. Äskar stickningarna, träningssuget och effektiviteten jag får av jacked. Känns som jag bara röjer igenom maskin efter maskin. Men superpumpen gör att jag inte blir trött lika snabbt. Uthålligare blir jag av superpumpen. Dessutom går jack3d ur kroppen snabbare. Superpumpen sitter i ett bra tag efter gymmet. Tar jag en extra dos innan gymmet så brukar hemmet bli kliniskt rent oxå! :-D Jacked 3D (som den heter som jag tar) har blivit förbjuden att sälja i Sverige.

BCAA xx :
http://www.mmsports.se/Body-Science-BCAA-XX.html

Magnesium:
http://www.mmsports.se/Body-Science-Wellness-Series-Magnesium.html

Omega 3:
http://www.mmsports.se/Body-Science-Omega-3.html

Kreatin:
http://www.mmsports.se/Body-Science-Creatine-Monohydrate.html
.


Inga kommentarer: