lördag 6 oktober 2012

Lördag 6e Oktober - 2012.

Hej hej!

Solen skiner i Göteborg! Wii!

Började dagen vid 9. Upp, en kaffe och den dagliga PWn med vovve. När jag kom hem igen så hade F oxå vaknat. Vi drog i gång med städning! Han dammsugar och skurar, och jag plockar i ordning/diskar och dammtorkar! Perfekt uppdelning! Och det går så fort! På en timma e vi klara!

Sen då? Jo i med frukost och på med kläder så drog vi in till stan. F fick presentkort på stayhard och g-star plus en massa pengar när han fyllde år. Dax för honom att shoppa!

Det gick fort denna gången! Han fick med sej 1 par jeans, 2 tröjor, 2 kallingar och 4 träningslinnen! Och jag fick en kaffe! :-P Nu sitter jag på bussen påväg hem. Ensam. Vi tog bilen in till stan för att han skulle dra till Frölunda och byta baklykta på den nya bilen. Den va "lite repig" så han som sålde bilen till F hade fixat en ny. Perfektionisten! ;-) Och jag fick ju åka hem till min 4 benta bästis!

I kväll blir det en sån lugn kväll igen. Film och middag. Men vad jag ska hitta på nu vet jag inte. Solen skiner så jag funderar på att ta en lång PW med Texas. En utav mina bästa vänner har flyttat till olskroken, så jag funderar på att ta en promenad dit. Bara för att se hur lång tid det tar hemifrån mej. Och för att lära mej vägen. F kommer ändå va borta en stund, och gymmet är inte aktuellt i dag. Vila från träningen en dag till. Så att förkylningen inte blir långvarig. Men en PW gör ju ingen skada.

Ha en skön Lördag!
.

Inga kommentarer: