torsdag 11 oktober 2012

Torsdag 11e Oktober - 2012.

God morgon!

Här ringde klockan 7.45. Jag har min klocka ställd på den tiden när jag e ledig. Om de inte e så att jag måste upp ännu tidigare.

Idag kurrade min mage från och med att jag klev upp! Ska försöka hålla mej i 2 timmar. Får väl dricka te eller kaffe för att få i mej något innan fastan e över. ;-)

Jag håller på att tvätta! Fanns dock inte så värst mycket tvätt i tvättkorgen! Men 2 maskinerna lyckades jag få ihop! Funderar på om jag skulle dra av sofföverdragen och slänga in i tvätten oxå när jag ändå håller på.

Vid 13 tiden ska jag vara hos Frankie. Promenera dit tänkte jag! 6 km visar Eniro på sin väg. Men eftersom man inte kunde gå den vägen så får jag försöka hitta en egen. Hisingen, som jag bor på e ju en ö, så jag måste iaf över en bro. Och det ska finnas en cykel och gångbro över här nere vid vattnet. Jag ska se om jag kan hitta den. Marieholmsbron ska den heta.

Träningsförbud fortfarande. Snorig som attan! Med promenader skadar ju inte.

Vägde mej i dag, - 1,1 kg på 3 dagar har min vikt minskat genom den strikta kosten. Jag hade ju lagt på mej ungefär 2 kg vätska pga av en del fuskande förra veckan. Och det e ju det som ska bort nu! 0,9 kg to go! De fixar jag väl till veckans slut?


Nej nu får det bli en kopp te!
.

Inga kommentarer: