fredag 26 oktober 2012

Fredag 26e Oktober - 2012.

Tjenna! 

Fredagkvällen e kommen och jag sitter och käkar middag framför tvn med tända ljus i hela lägenheten. Passar på när jag e ensam, för F tycker att de blir för varmt. 

Idag har jag hunnit med personalmöte i stan. Vi satte oss på brogyllen. :) När vi tjötat färdigt efter 2 timmar så fixade jag allt inför i morgon. Så nu är min halloweenoutfit klar! 

Vid 14 va jag hemma igen. Äta lite och tog en powernap på soffan innan F hämtade upp mej för att handla. Vi drog till favoritaffären, ica maxi 421. 2500 kr fattigare, men 7 påsar mat rikare! Nu är det fyllt igen! Menans jag plockade in alla varor så gjorde sej F i ordning. Han är nu i stan på födelsedagsmiddag. En utav hans vänner fyller 25! Jag va oxå bjuden, men jag tackade nej. Jag tror det är bra att man gör saker på olika håll i ett förhållande. Att man inte ska hänga på varandra hela tiden. Jag tycker fortfarande att ensam ska va stark. Lätt att man halkar in på de där att man tar varandra för givet. Så jag tycker det är bra att vi delar på varandra så inte folk börjar se oss som en individ. ;) Och jag måste ju säga att det e underbart att ha en kväll för sej själv! Jag har hunnit tagit ett bad med hårinpackning och ansiktsmask. Och nu dukat upp middagen. Jag har sen en låda med chokladpraliner som e steviasötade! Och till det ska jag göra en kopp te. Mmm!


Steviasötat choklad! Från ica maxi 421, och pralinasken hittade jag på JamJam i femman. 

Ica Maxi hade en låda med 5 ostar! Jättegoda! :)

Dagens middag e serverad! 

Mysoutfiten e på och Texas e placerad i hans favoritfilt! 

.

Inga kommentarer: