lördag 20 oktober 2012

Lördag 20e Oktober - 2012.

Hej!

Ja nu e vi hemma och landar igen!

Vaknade faktiskt redan vid 8! Jag vände mej om och kollade på pojkvännen. Han va oxå vaken! Drog en vild chansning och frågade om vi skulle dra till gymmet. (han säger oftast nej då han har vilodagar på helgen.) Men han sa JA! yes! Så vi slängde på oss kläderna och jag i med en jacked + kreatin. Körde stenhårt biceps/triceps! Det går så bra när jag kör med honom för han pressar mej och så får man hjälp med de sista. Så i morgon kommer jag väl inte kunna sträcka ut armarna när jag vaknar! haha! Skakade gött i de små musklerna.

Efter gymmet drog vi hem och käkade frukost. Gjorde oss i ordning och drog in till stan. Vi ska på halloweenfest nästa lördag så vi skulle kolla va de hade för dräkter. Självklart måste man ju klä ut sej! Vi mötte upp Erika och Robin i stan. De ville oxå kolla vad som fanns. Nu verkar alla bestämt sej vad de ska klä ut sej till. :) Tog en vända till Ost Anders i saluhallen och köpte våran favoritost Prima donna! Mums! Erika va på jack - jakt, så vi tog en sväng i nordstan innan vi åkte hem igen.

Nu har jag gjort matlådor. Jag ska jobba sön-mån 7-22. Gillar mitt schema som det är nu denna månaden, jobba 2 dagar (7-22) och ledig i 2 dagar.

Vi e bjudna på middag hem till F's pappa i kväll. Hans tjej e här oxå! Mysigt! Så vi ska väl dra här strax. Vi ska först hem till F och packa hans saker. Han flyttar ju in hos mej på heltid nu! Övning inför köp av gemensamt hem!



Ha en skön lördagkväll!

.

Inga kommentarer: