torsdag 12 januari 2012

Lchfpizza, pakethämtning och Kroatien?

Jag sitter i min pjamas/mysdress på jobbet än. Jag brukar alltid lalla runt i den ända fram tills jag ska gå hem. :-P 3 timmar kvar. Jag ska försöka komma härifrån en halvtimma tidigare. Jag fick nyss sms om att jag fått ett paket. De stänger 19 tror jag. Och drar jag 18, så e jag hemma 19. Segt. Men det brukar inte va några problem. I paketet finns antingen mina träningkläder från adidas/nike, eller Fredriks skjorta. Om vi har tur så innehåller det båda. :) Från samma nätbutik. Nu väntar jag bara på ett paket ifrån stylebytyra. Ett linne som jag vill ha på mej när jag ska ut i helgen. Fick mail idag om att de va skickat. Förhoppningsvis kommer det i morgon. Jag har beställt därifrån förut och då kom det direkt till min postbox. Hoppas det ligger där i morgon. Annars får jag tänka ut en ny outfit för utgången.

Nu då? Det kollas på skidskytte på tvn. Jag är inte så speciellt intresserad. Så jag sitter på "mitt" rum med datorn. Har precis fixat käk till dem, som ska ätas snart. Jag åt frukost så sent så jag käkar nog inte min lunch förrän senare. Och när de fikar vid 11-12 brukar jag ta en kopp te med grädde och 1-2 babybels. Det gjorde jag i dag med. Det e fan tur att man får äta typ obegränsat med ost! LCHF går som på rutin nu. Jag tänker inte ens på godis. När jag är sugen på något så tänker jag på ost eller julskinka, vispgrädde med jordgubbar eller min smoothie med proteinpulver, mjölk, grädde och hallon. Det e så skönt när det blir rutin. Då blir allt så mycket lättare. Jag kan bli grymt sugen på beasås! Haha. Det får jag äta på söndag. Fredrik och Jag brukar göra en LCHF pizza innan helgen så vi har när vi är bakis. Det ska göras en i morgon. Så vi inte stoppar i oss massa annan skit. Som socker?

I morgon blir dt lugnt. Fredagen den 13:de och vi ska se på 2 skräckisar! Fredrik har önskat sej chilikasslergratäng. Så det ska vi laga. Under dagen i morgon ska jag snabbt städa. Behövs nog knappt när vi storstädade i söndag. Och vi har knappt varit hos mej. I tisdags förmiddag och kväll. Skulle ha fixat nytt pass i morgon. Men jag orkar fan inte åka till svingeln och fixa de. Tar det längre fram. Tar väl inte mer än en vecka att få passet. Så jag har tid på mej.

Ser vänner på min facebook som checkar in på Krabi. Om 45 dagar drar vi. Tiden har gått fort sen vi bokade, men ändå känns det som en evig väntan. När vi kommer hem ifrån Thailand är det dax att planera nästa resa. Det pratas om Kroatien, en villa och ett gäng vänner! Hur kul kan inte de bli?

Det e inte alla som får gå i pjamas på jobbet? ;-)

Smile! 

Inga kommentarer: