måndag 16 januari 2012

Nu så..

På bussen igen! Undra hur många timmar jag åker buss/vagn per år?

Hemåt denna gången. Och kan jag andas ut i 4 dagar, med ett undantag på onsdag då vi ska ha personalmöte.

Måndag betyder sova själv? Nope! Inte i natt! Herr Andrén e hemma hos mej. Redan nerbäddad i sängen. Mys! Han lär sova redan när jag e hemma, men det är ändå mysigt att veta att han ligger där brevid! Och ännu mysigare i morgon när hans klocka ringer vid 6 och han måste gå upp, men jag får ligga kvar! :-D hihi Han har diskat oxå! Gött mos! I vårt förhållande ger och tar man lika mycket. Perfekt! Ja jag får ju tvätta hans svettiga strumpor! Så då e det inte mer än rätt att han diskar mina och Erikas drinkglas från i lördags.

Han försöker att sluta röka oxå! Så jävla duktig! Jag har alltid sagt att jag aldrig skulle ens tänka tanken att bli tillsammans med någon rökare. Vidrigt! Men så hamnade jag där ändå. Men nu verkar jag slippa röken? Hoppas! Jag tror på honom! Min bästis har oxå slutat röka, bara sådär! Stolt! Rökfritt e det nya! ;-) det ha de alltid varit för mej.

Jag e en ganska hälsosam människa. Jag kommer väl aldrig dö. Tråkigt det oxå. Att bli för gammal alltså. Tur att man kan avsluta livet när man känner att man levt klart. Trycka på OFF knappen alltså.

Hörs i morgon! Nu pausar jag bloggen. Till i morgon! Först ut: PW med Texas!

.

Inga kommentarer: