onsdag 18 januari 2012

MusikApp:ar

Jag har några musikappar i min iPhone.

1. iTunes - följer med mobilen. Används aldrig av mej.
2. Musik - följer oxå med mobilen. Här hamnar musiken du lägger över från datorn. Här ligger Fredrik mix från hans första spelning.
3. Soundcloud - används kanske för sällan. Har den mest för att Fredrik lägger ur sina mixar här. Man kan lyssna på dj:s mixer och skapa en egen sida för att samla sina favoriter.
4. Fidelio - en app som jag va tvungen att ladda ner när jag fick min dockningstation/klockhögtalare. Vet inte va jag ska med den till. Men musiken som hamnar i appen "musik" hamnar oxå här.
5. Soundhound - ett program som talar om vilken låt som spelar på radion tex. Man spelar in och sen dyker låten och artisten upp.
6. Mixcloud - lite som Soundcloud fast jag tror att här får man lägga in obegränsad med sina mixar, Soundcloud har en gräns på 90 minuter, om jag inte minns fel? Används enbart för att höra på mina kompisars/pojkvännens mixar.
7. The voice - inte för att jag kanske e så mycket för hiphop och RnB men jag älskar morgonshowen Vakna med the voice! Vem e inte lite småkär i Martin Björk lixom? Jag brukar lyssna på den när jag åker till jobbet mellan 06.40-07.40. Är jag ledig och vaknar jag efter 9 (de visar vakna med the voice på tvn innan 9 så då brukar jag skynda mej upp och kolla på tvn istället.) och vill ligga och mysa i sängen en stund så brukar jag köra igång appen i min klockhögtalare vid sängen.
8. Spotify - och här kommer favoriten! Som använts flitigast av alla appar i min iPhone! Flera gånger per dag. På bussen, på gymmet, på väg till festen, när jag städar, när jag inte kan somna, när Fredrik mixar och jag inte orkar lyssna på han spolande och hoppande i låtarna. Jag det är nästan lättare att säga när jag inte använder denna app. Här har jag samlat mina godingar! Från trance till hardstyle! Klart man måste har spotify premium! Värd varenda krona!

Någondag ska jag dela med mej av mina listor på spotify!

.

Inga kommentarer: