måndag 16 januari 2012

Måndag 16e Januari - 2012.

Måndagen e här! Tycker det är måndag varannan dag! Ursch! Men det blir bara en dags jobb, sen är jag ledig i 4 dagar. Min tur att jobba helgen. Har lite att greja med under dessa fyra dagar. Så de kommer gå snabbt till det e dax att jobba igen.

Denna vecka ska jag enbart träna kondition och förbränning. Inte mycket styrka. Fitness som Erika kallar det. ;-) ja de kanske blir att lyfta en och annan hantel, men det ska inte va det som jag gör i första hand. Jag ska springa och köra crossen.

Gårdagen då? Ja shit va trött jag va! Vi käkade mat hemma hos Fredrik. En 4:de del av den. Jag mådde inte dåligt, men sjukt trött. Vid 16 drog vi till Robin. Där somnade jag i soffan. Stannade några timmar. Sen va det dax att dra hem. Svängde förbi brandstationen i Frölunda och tvättade bilen.. (Fredriks pappa är brandman.) Väl hemma så va det dax att käka igen. Och en skräckis! Det tog inte lång stund innan jag slocknade och Fredrik fick se filmen själv. Jag låg redan i sängen vid 21. Så jag har sovit ut iaf! Haha..

Nu blir det ingen fest på ett tag! Eller ingen alkohol iaf! Kanske ska köra alkoholfritt fram till Thailand?

Ha en grym dag! Vi ska iväg med jobbet idag! :-) äntligen händer det nått.

.

Inga kommentarer: