måndag 20 februari 2012

Backa vårdcentral.

Jag ringde in. Tänkte att jag aldrig hade orkat sitta här och vänta på att få komma in på drop in tid. Så jag fick en akut tid. Jag har precis träffat läkaren och sitter nu och väntar på att få ta prover. Läkaren trodde det var influensan. Men ville vara på den säkra sidan och ta prover på mej. Om det är influensan så får man inget mot det. Jo hostmedicin får jag. Hoppas cocilana. Så jag får sova lite.

Sliten tjej som inte orkade klä upp sej. Utan gick till vårdcentralen med samma kläder hon sov i.

Update:
Min sänka va något förhöjd. Jag hade feber. Så det va influensan jag fått. Han skrev ut cocilana till mej! Jippo! Ta en slurk när jag kommer hem så jag får sova lite mer. Dock 20 nummer före mej på Apoteket. Suck.. Sjukskrev mej fram tills på fredag. Så jag kommer jobba fredag om jag e nått så nära frisk. Ombokade vaxningen för i morgon oxå. Fick en tid på torsdag istället.


Magen kurrar faktiskt nu. Men jag har ingen lust att äta alls. Bara sova. Får försöka få i mej lite yoghurt innan kg lägger mej för att sova igen.


Det som suger mest är att jag inte får hänga med Fredrik nu. Vill inte riskera att han oxå blir sjuk. Har inte sett honom sen i lördags innan han drog ut på fest. Längtar sjukt mycket efter honom! Han kommer förbi senare och hämtar mat. Vi va ju och handlade innan jag blev sjuk. Och det måste ju ätas upp innan vi drar. Jag är ju inte så stor i maten nu direkt. Men jag får inte krama honom. :-( när det är nu jag vill ha honom nära som mest. Skit oxå! Ingen träning, inget jobb, ingen pussande på baby. Livet suger nu..


.

Inga kommentarer: