tisdag 21 februari 2012

Bad, pass och Google.

I did it! Jag har tagit ett bad! Gött att hoppa i mjukisbyxor och hoodie igen. Jag har inte haft smink sen i fredags. Så jävla gött. Och håret sitter i en tofs. Nästan så jag tyckte att det blivit längre när jag satte om tofsen förut. Haha.

Hittade en kortionsnässpray i medicinskåpet! Yeaay! Min näsa har täppt igen! Suck. Men nu ska de ändras på.

Jag ligger i soffan igen. Hade ett litet ryck av pigghet här förut, men efter att jag drog en shot av hostmedicinen så började ögonlocken bli väldigt tunga.

Jag har försökt att käka idag.
Några jordgubbar, en banan, en matsked keso, ett kokt ägg och några matskedar fil. Inga stora måltider. Men bättre än inget.

Konstiga e att jag tycker att det är skönt att ligga här i soffan själv. Det måste betyda att jag är jävligt sjuk helt enkelt. Haha. Jag som e rastlös i sömnen till och med. ;-) och jävligt sällskapssjuk. Men nu orkar jag inte va social. Orkar inte ens snacka i telefon.

På tal om telefon. Ringde polisen idag. Frågade efter mitt pass och vart det tagit vägen. De sa det inte va klart, men bad mej ringa passcentralen och fråga. Så jag fick numret och ringde. Då får jag som svar:
- jo med det ligger här. Och det har legat här en stund.
Haha! What? Jag ringde ju i fredags, och då va det inte ens klart. Och enligt polisen så va det heller inte klar.. Hmm.. Man ska få ett sms när passet e klart. Inget sms till mej iaf. Jag får åka in på torsdag när jag ska vaxa mej och hämta det samtidigt.

Nu ska jag ligga här i soffan resten av eftermiddagen/kvällen. Och jag blir ensam även idag. För att vara säkra så googlar jag influensa. Det smittar när man har feber. Min feber försvann i går. Hostan och slöheten kommer jag få leva med ett tag till. Men för att minimera risken att han blir smittad så får jag vara utan honom i kväll/natt oxå. I morgon kanske jag får träffa honom. Hoppas jag har mer kraft då. Annars vill jag faktiskt ligga här själv. Men jag saknar honom så mitt hjärta går sönder snart. <3 Saknar att ligga i hans armar.. :-(

Inga kommentarer: