onsdag 8 februari 2012

Go kväll!

Ahh nu har jag glömt blogga här igen! Dåligt! Men det blir lixom att jag bloggar på andra bloggen. All lchf hamnar där.

Idag då?
När jag kom hem ifrån gymmet så va jag fortfarande "speedad" av koffeintabletterna. Så jag kunde ju självklart inte sitta still. Började med att gå ut med Texas, sen plocka upp tvätten och vika ner dem i garderoben. (läs:klädkammaren!) Sen kom jag på att jag hade rättika i kylskåpet och läst någonstans i nån blogg att man kunde göra "rättikagratäng" som smakar som potatisgratäng. Så jag testade! Och de hade rätt! Smakade som potatisgratäng fast utan alla kolhydrater! Rättika innehåller lika mycket kolhydrater som broccoli och blomkål. Jag stekte kassler till det.

Tog ett snabbt bad. Där går det ju inte att ligga när man e igång lixom. Och jävla schampo jag köpt! Samma som innan men nu har de ändrat ingredienser i den så hela hårbotten och 4 cm av håret blir fett och stekt. Går lixom inte att dra fingrarna igenom det! :-( så nu har jag fått spray:at håret med torrschampo! Jävla skit! Dyrt och drygt e det ju oxå! Och jag kan inte med att slänga det. När jag kommer hem ifrån Thailand så ska jag testa Jocio. Frisören använde det på mej och jag fick med mej prover hem. Volymschampo. Grymt bra! Så får jag använda det gamla schampot som duschkräm eller nått sånt. En halvliter har jag ju köpt. Men inpackningen är fortfarande grym. Tur de! Den e oxå på en halvliter.

Nej nu får jag försöka somna. I morgon är det 15 timmar på jobbet som gäller!

Ciao!

PSst! Jag har slarvat bort mina träningshandskar! Måste ha glömt dem på nått av gymmen i helgen. :,-( Och så tappade jag min vattenflaska/shaker i golvet förut, så en bit lossnade! :-( Och som inte det va nog, så gick min nyinköpta plånbok sönder. Bara att köpa nya handskar och ny flaska. Och reklamera plånboken! Nelly.se lovade att betala tillbaka pengarna! Tur de!
.

Inga kommentarer: