onsdag 22 februari 2012

Onsdag 22e Februari - 2012.

Jag lever! Men knappt har haft en natt får helvetet! Hostat hela natten för jag jag bestämde mej för att inte ta cocillana nått mer. Man blir ju fan förstoppad av den. Jag har hade spänd och öm mage sen jag började dricka den. Vaknade vid 6, mådde sjukt dåligt och kräktes. Fanns ju inte mycket att kräkas upp dock. Sen tömde sej mage. Så nu slipper jag den spända magen iaf.

Jag somnade och och vaknade 8.30, av att det knackade på dörren. De skulle komma och kolla på ventilationerna idag. Och såklart kom de typ hit först. Då kräktes jag igen när han var här. Mysigt, men han märkte nog inget. Han gick efter 5 minuter. Jag kräktes en gång till och sen slocknade jag. 11.45 vaknade jag och insåg att Texas inte varit ute än. Och hur sjuk jag än e så måste han ju få gå ut. Så jag satte mej upp lite försiktigt. Och reste mej sen upp. Kräktes, igen! Sen va det lugnt. Så då passade jag på att gå ut med honom. Det regnar, så han kissade vid närmsta buske och sprang till porten igen.

Jag va livrädd att jag åkt på spysjukan oxå. Det hade väl vart pricken på i:t? Men jag googlade cocillana:

"De vanligaste biverkningarna vid behandling med Cocillana-etyfin är förstoppning, illamående, kräkningar och smärta från gallgångarna."

Jag kommer ligga här på soffan hela dagen. Inte röra mej nått mer än till toan och kylskåpet. (ja jag får väl kämpa mej ut med vovven några gånger till.) Ska försöka sova så mycket som möjligt.

Så det blir nog inget mer bloggande idag. Återkommer i morgon med förhoppning om att jag mår tusen gånger bättre. För då ska jag in till stan, vaxas och hämta passet.

Ha en bra dag. Ciao.

Inga kommentarer: