måndag 20 februari 2012

Här ligger vi.

Jag har fastnat i soffan. Jo jag har faktiskt tvättat 3 maskiner med tvätt och bytt sängkläder och bäddat ihop sängen. Tänkte ändå inte sova i sängen i natt. Jag bäddade ju ut soffan, så jag kommer sova här i natt. Behöver en dusch! Men jag väntar på att energin ska komma över mej. Den har inte dykt upp än. Väntar nog tills i morgon med duschen.

Mat då? Jag har ätit en chokladkaka och en påse med ostbågar idag. Mamma sa att jag måste äta frukt. Så jag får i mej lite vitaminer. Eller köpa brustabletter åtminstone. Att jag inte tänkte på det förut? När jag va på Hemköp. Nu tror jag inte att jag tar mej till Hemköp ens. Det är för ansträngande. Jag får väl försöka ta mej dit i morgon. Skippar nog frukten, men jag kan ju alltid köpa jordgubbar, hallon och blåbär. Visst, ostbågar och choklad är inte lchf. Men det va det enda jag vill äta idag. Bättre än inget. Lite energi fick jag. Även om det är tomma kalorier utan näring. Men nu är det slut på det onyttiga. Nu ska jag äta bär och vila mej frisk.

Jag har turkisk yoghurt i kylen. Kan ju vara bra? Fan då skulle jag ha haft hallon på! Måste kanske ta mej till Hemköp ändå? Puuh. Då måste jag garanterat ta en dusch efteråt.
.

Inga kommentarer: