fredag 3 februari 2012

Slutshoppat!

Jag kom hem för en timma sen. Fixade det jag skulle ha. Plus lite annat. Som underkläder, nagellack, duschkräm, hudlotion och goa leggings som jag kan ha när jag flyger. En tunika på det bara så har man ett par shorts i handbagaget, så byter man bara om när man e framme.

Jag fick fixat mitt pass oxå. Tog nästan 2 timmar från att jag kom dit tills jag fick gå. Men nu är det gjort iaf. När jag ska hämta det så åker jag dit precis när de öppnat. För det verkar ta lika lång tid för att hämta ut det som att göra ett. Mätte mej när jag va där. Jag har blivit 2 cm länge än vad som stod i förra passet! 166 cm va jag nu! Växer man fortfarande eller mätte de mej fel sist?

Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 18. Vi har tid på solariet då. Träningen hoppar jag över idag. Jag har sprungit så mycket på stan. Så nu sitter jag i min soffa i ett utav mina nya leggings, stickade sockar och Fredriks hoodie. Efter solariet ska vi hem och käka. Sen drar vi till Frölunda. Jag ska till Erika och ha myskväll! Bara hon och jag. :-) Jag har packat en lite matpåse med grönsaker, dipp, turkisk yogurt, nötter och blåbär. Och en pepsi Max! Kvällen e räddad!

.

Inga kommentarer: