torsdag 2 februari 2012

Torsdag 2e Februari - 2012.

Ja nu suger min blogg! Men jag har varken haft tid eller idéer om vad jag ska blogga om. E ju på jobbet. Vaknade med sån jobbig huvudvärk i morse, och den har inte velat släppt. :-( Vi har varit iväg här en sväng. Till mina hemtrakter. Jag brukar sluta efter det. Men idag får jag ju jobba in. Så jag fick åka tillbaka med ut till ön igen. 6 timmar kvar. 2 timmar till tvn. Och då går klockan fort, hoppas jag. Så jag får åka hem och sova bort min huvudvärk.

Så sjukt sockersugen idag! Inte på godis utan sugen på kakor! Jag måste baka kakor som jag kan äta och ta med hit. Så jag har. Bättre än att jag stoppar i mej fel kaka, med socker. Det gjorde jag igår. Jävlar i helvete vad god den var! Och gissa om jag ville ha fler sen. Men jag drack en kopp te istället.

När jag slutat för dagen så tar jag helg! Underbart!

I morgon är schemat fullt! Kommer dra in till stan vid 10 och fixa lite inför resan. Träffa Frankie först, sen fixa pass, växla pengar? sen luncha med en gammal kollega som jag inte träffat på över ett år! Sen ska det tränas när baby slutat. Och sen sola. Vid 20.00 ska jag va hos Erika. Tjejkväll! Det blir gurkstavar och dipp plus en skräckis! Sover i Frölunda sen. För att köra ett pass på gymmet där lördag förmiddag. Boxning! :-D


Nu får jag jobba på här! Hörs senare, eller i morgon!

.

Inga kommentarer: