måndag 13 februari 2012

Veckans to do:


Måndag: Jobb 7-22, kolla kvällsöppet om LCHF är farligt.
Tisdag: PW med Vovven, Saluhallen! Fixa massa gott inför kvällen. Besöka Becca! :-) Träna! Kvällsmys med Baby. <3
Onsdag: PW med Vovven, Tvätta/Städa, Träna + Sola.
Torsdag: PW med Vovven, Jobba extra 12-15. Träna. Sopptorsdag = Laga soppa! Tvkväll: biggest loser och lyxfällan.
Fredag: PW med Vovven, Luncha med Cecilia! Träna, Middag med Fredriks familj.
Lördag: Jobb 7-14 (egentligen 7-22, men de ska bort.) Handla, Träna + Sola! Jenny-kväll! Äntligen en egen kväll! me like! Börja packa tro? :-*
Söndag: Jobb 7-22, övernatta!

Jag har insett att mitt liv är ganska välplanerat och strukturerat! Men jag gillar att ha det så. Min kärlek gillar det med.

Som städdag. Vi har en städdag. Oftast på lördag. Vi kommer träna boxning varje lördag (utom en lördag i månaden som jag jobbar.) Sen städar vi efter passet. Så har man lixom gjort det. Tillsammans. Inget tjafs. Jag håller i tvättningen. Men det är mest för att jag tvättar på förmiddagen. Tvätta e ju lixom inte så krävande. ;-) matlagningen håller jag mest i oxå. Men mest för att vi ska slippa ställa oss och laga mat efter gymmet vid 18. Jag brukar laga den när jag e ledig, under förmiddagen. Dessutom har jag lite mer erfarenhet av att laga lchfmat. Jag ska nog börja släppa in honom i köket mer. Låta han ta över lite.

Sopptorsdagen då? Det har inte hänt så många gånger. Men soppa e underskattat, så varför inte lägga in en dag i veckan som man har soppa på?

När man strukturerar upp vardagen så här så blir man mindre stressad. Man vet att då ska jag göra det. Nu säger jag inte att vi skiter att göra saker om det nu skulle dyka upp en rolig sak på lördag så hoppar vi inte över det bara för att vi ska städa. Då städar man en annan dag. ;-) Vi är ett team helt enkelt. Och jag gillar det. Man undviker bråk oxå. Perfekt! Finns roligare saker att lägga tiden på än tjafs.

.

Inga kommentarer: