onsdag 23 oktober 2013

Den berömda Stokkestolen!

På bebisens önskelista!

En sån här måste lilla bebis ha! Så praktisk stol bebis kan ha länge. 

Stolen ca: 1500 kr

Detta är en insats för nyfödd och babysitter i ett som hör till Tripp Trapp stolen, men också kan användas fritt på golvet. Med Tripp Trapp Newborn Set kan barnstolen användas från nyfödd och barnet kommer högt upp vid matbordet, så man kan ha ögonkontakt med de andra runt bordet. Ca:1149 kr (hittat erbjudande på mybaby i Torslanda för 849 kr. http://www.mybaby.se/mobler/stokke-tripp-trapp-newborn-set.html )

Bygel till stolen som bebis sen kan sitta i när bebis lärt dej sitta. Ca: 469 kr


Och slutligen en dyna till stolen! Så bebis inte får ont i rumpan och ryggen! Ca: 399 kr. 


Det kostar ju en del! Runt 3500 kr för allt! Men jag har ögonen öppna och kollar på både blocket och butiker nu om de har nått erbjudande. Dynan har jag hittat mönster på så den kanske man till och med kan sy själv. Newborn-stolen kanske inte är jätte nödvändig? Eller va säger ni som fått barn? Känns det viktigt att ha barnet vid bordet när ni äter om bebis inte kan sitta i stolen själv än? 

Denna stolen begagnad kommer ut på blocket var och varannan dag. Dock väldigt sällan en vit. Så det får nog bli en träfärgad så målar jag den med samma färg som jag målat köksbordet och som jag tänkte måla köksstolarnas ben i. Så matchar det bättre. ❤️ 

Inga kommentarer: