söndag 27 oktober 2013

Genesis halloween och söndagsdeg på soffan.

Hej!

Ligger redan nerbäddad i sängen. Trötta som små barn e jag och F. F har redan somnat. Jag ligger och kollar på partaj och tänkte slänga iväg ett inlägg här innan jag oxå ska nanna. 

I går va det ju fest. Jag va ensam hemma en stund under dagen då F va iväg och hjälpte till inför Genesis populära halloweenfest. Jag städade lite här och myste på soffan. Ska man orka hålla sej vaken och på fötterna hela kvällen så får man som gravid spara lite på kroppen och krafterna. Vid 17 va F hemma iaf. 


Vi käkade pulled pork som stått inne i ugnen i 5-6 timmar under dagen. Väldigt gott! Sen gjorde vi oss i ordning för att en åka hem till Evelina och Daniel som hade kvällen till ära lånat ut som lilla Mathilda så mamma och pappa fick gå ut lite. :-) Erika och Robin va oxå där! Kul! 


Vi tog taxi till stan vid 22. Kön in till festen va lååång! Men eftersom F och jag är med i crewet, så gick vi bara förbi kön och in. Stackars våra vänner som fick stå i kö en timma innan de va inne! :-( tur att det inte regnade! Herregud va fin decon var! Riktigt häftig! Jag promenerade runt själv på festen och hälsade på alla bekanta som va där. Till slut kom kompisarna in oxå! Ett dansgolv som körde psytrance (stora golvet) och ett golv som körde techno. På technogolvet kände jag de som spelade under kvällen så jag stod endel där och lyssnade. Va sen inne i rummet bakom scenen där Genesis crewet/dj'sen höll till. Vilade kroppen och öronen lite. Det va så sjukt mycket folk (festen va ju utsåld dagarna innan festen skulle vara), så tillslut va jag så rädd att någon skulle putta till mej eller ramla in i min mage. Så jag gick med armarna i kors över magen. För att skydda. Det är en tjej till i crewet som är gravid. Hon ligger 7 veckor före mig. Vi bor i samma stadsdel så hon tyckte vi skulle anmäla oss till samma föräldragrupp som dem. Vi har inte fått någon inbjudan än och vår BM trodde vi skulle få inbjudan till nästa. Men jag ska ringa i morgon och kolla. 


Vid 02.30 kände jag att det va nog. Då hade magen fått nog med smekningar av kända och okända folk! Jag vet inte riktigt va jag tycker om de där att folk vill klämma och känna på min mage. Det kan vara mysigt om man är förberedd. Men inte när det kommer en helt okänd människa, som dessutom är full. Ursch. Jag fick oxå veta att festen skulle köras en timme extra för att klockan ställdes om. Så då ringde jag taxi och åkte hem. Spårvagn/buss därifrån va krångligt sist. Och ibland får man vara bekväm. Speciellt nu. Inte bara mej att tänka på. Jag va hemma precis då klockan gick från 02.59 och slog över till 02.00, Alltså då klockan går till vintertid. Jag gjorde käk och la mig i sängen och åt. :-)

F hade ju spelning på efterfesten. Som tur va så spelade han först. Den gick tydligen riktigt bra! Så typiskt att jag inte va med! Men det är så kul när han får beröm för det han älskar att göra. Han kom hem vid 06.30. Då vaknade jag. Vi låg och tjötade en stund. Sen slocknade båda. Jag vaknade sen 12.20?! Haha! Minns inte när jag vaknade så sent sist! 

Idag har vi myst i soffan med hemmagjord pizza och sorbet. Tog igen "så mycket bättre" som vi missade både premiären igår och reprisen idag. Till solsidan myste vi med julte och nya skorpor som smakade pepparkaka! Mums! 



I morgon är det dags för jobb. Dygn. Jag kör dygn på onsdag igen, och sen ett pass på gamla jobbet på fredag. 59 timmar. Jepp det är en normal vecka för mej då natten är jour. Så det är lugnt. Jag har lite roligheter som kommer under veckan oxå. Men det bloggar jag om senare i veckan. 

Nu ska jag försöka sova. Har en livlig bebis i min mage så vi får se om jag kan somna. ❤️ Så mysigt, så det gör inget om man får vara vaken en stund till.

Inga kommentarer: