tisdag 29 oktober 2013

Tankar och planering..

Jag har svårt att somna. Det här med bebisen får mina tankar att sväva iväg. Idag sjöng F för lilla plutten i magen! ❤️ Jag älskar mitt liv så oerhört och skulle inte byta det mot något annat liv i världen. Allt känns så perfekt. 

Funderingar på om hur hemmet ska se ut, funderingar om förlossningen, funderingar på hur bebis ser ut, funderingar på hur bebis kommer att vara första tiden.. Ja det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Jag ska försöka släppa det. Men det är inte lätt när jag i skrivande stund har en lite fisk i magen som hoppar runt för fullt. ❤️

I morgon jobbar jag dygn igen. Sista dygnet för denna veckan. På torsdag får jag besök! Mamma och minsta lillasyster kommer hit över dagen! Så kul! De kommer in med tåget vid 10.10, så jag som slutar 09.30 får skynda mej att hämta Texas hos svärmor och sen åka in till stan och möta dem. Så får de hänga med en en sväng. (Jag bor ju 10 minuter utanför stan.) Lämna av lilla Texas och bjuda dem på fika innan vi sticker in till stan igen och shoppar. Min minsta lillasyster är på 12 år, så hon har höstlov denna veckan. Då får de passa på! Tanken var att min andra lillasyster och min systerdotter skulle varit med oxå. Men de fick förhinder. Väldigt tråkigt då jag saknar dem! Systerdottern speciellt! Men jag får träffa dem vid jul, kanske tidigare om de ville komma ner och mysa på Liseberg. Jul på Liseberg är väldigt mysigt! Kommer bli ännu mysigare i år då man kommer lunka fram med en bebis i magen oxå! Förra året va vi där med Evelina och Daniel. Då väntade hon barn! Hon va dock lika långt gången då som jag är nu. Så det va inte så mycket lunkande på henne. ;-) vaggandet kom senare! Haha! Ser inte fram emot den sista tiden när man får gå som en anka fram. Vaggandes! Ursch! Ser se obekvämt ut! 

Jeje.. Sidospår. På fredag jobbar jag på mitt gamla jobb, till 18. Sen är jag ledig helgen. Vi ska, om det inte är för taskigt väder, hyra en släpkärra och tömma det överfulla förrådet! Borde ha en loppis! Men nu åker nog det mesta till tippen! Kan inte spara på allt heller. Och vi behöver platsen. Ska köra bort min gamla sängram + sängbord till svärmor oxå, hon ville ha det. Ikea Malm i ek, så det funkar ju såklart ett tag till. Så efter det ska väl vi fixa till här hemma lite. Och ta ett besök till Ikea och kolla på kök. Rita kök oxå! Så vi får en plan att gå på. Förhoppningsvis så är köket bytt innan årskiftet. Vore underbart om det va de! Sen är min lägenhet säljklar om vi kommer på att vi vill flytta tidigare! 

Nej nu ska jag försöka sova. Så jag är pigg och utvilad i morgon. Natti natti. 

Inga kommentarer: