måndag 21 oktober 2013

Startar vecka med hjärtslagen.

God morgon!

Här ligger vi i sängen än. Jag och Texas. F har redan åkt till jobbet. Jag själv har 2 dagar ledighet kvar. Texas är duktig och ligger i sin korg i vardagsrummet hela natten. Men jag låter honom komma in och mysa i vår sång på morgonen när F lämnat sängen. Mysa lite! 

Igår va vi hos svärmor och käkade middag. Tacos! Och så kollade vi på solsidan. Hon hämtade oss då F hade sin bil kvar hos henne sen han va där i lördags. (För lata att ta buss! :-P) och så ville hon se sängen och vagnen till bebben! Hon tyckte de va skitsnyggt! Och så provkörde hon vagnen! Lilla Farmor! ❤️ Om vi längtar så tror jag hon är snäppet värre! Haha! 



Jag har tvätt tid nu på morgonen och sen ska jag in till stan. Träffa en gammal vän som jag inte träffat på typ 5 år? Hon har fått en dotter som hunnit bli 1 år. Så ska jag köpa ett babygym! Pumpkin! Jag fick hem ett brev från h&m förra veckan att hag är guldkund. Så jag fick 550 kr(!!) att handla för där! Perfekt! Då jag behöver lite tröjor. Gravidtröjor får de bli. Hittade några på hemsidan som jag hoppas de har i butikerna oxå. Finns ju ett gäng h&m här i Göteborg.



Fina pumpkin! Denna ska jag köpa idag! 

Vid 17 ska vi äntligen träffa vår BM! Henne har vi inte sett sen vi va på vårt första ultraljud. VUL! Så i vecka 10! I morgon går vi in i vecka 21! Så nu kommer vi väl träffa henne lite oftare. Idag ska vi lyssna på bebbens hjärta! Andra gången för mej, men första för F. Jag va ju där för några veckor sen när jag va orolig att nått hänt. Men nu vet jag att han lever då det fladdrar för fullt i magen och små buffar emellanåt! ❤️

Inlägg om barnvagnen kommer senare idag. Jag försökte ta lite bilder på den igår medans F satt och kollade på film. Jag tror han tyckte jag va ivägen! Hihi

Nej nu får jag kliva upp och tvätta. Förhoppningsvis så har vi köpt en tvättmaskin till lägenheten innan bebis kommit! Det är ju bra när jag ska sälja lägenheten sen. Vi har dock inte jätte stort badrum så jag skulle vilja ha en frontmatad som inte är så djup. Vi får kolla närmare på det. Slippa släpa ner bebis ner till tvättstugan sen när han kommer.

Ha en fin måndag! 

Inga kommentarer: